On Catalunya

No gastis

4 activitats gratuïtes que no us podeu perdre a Barcelona

Concerts amb vistes i ‘happy hour’ en un monestir, el millor de la setmana

4 activitats gratuïtes que no us podeu perdre a Barcelona
1
Es llegeix en minuts

Música que entra pels ulls

Torna Els Vespres, el cicle de concerts de la UB. Aquest any es trasllada a la finca Agustí Pedro i Pons (Vallvidrera, 25), als peus de Collserola, que promet una estampa bucòlica: música, natura i vistes de la ciutat. Estrenarà el cicle el dia 13 Carlota Flâneur. Gratis, però amb consumició obligatòria.


‘Happy hour’ al monestir

En aquesta ‘happy hour’ no t’emborratxaràs, però tindràs gòtic fins a embriagar-te. Torna l’hora màgica del Monestir de Pedralbes (Baixada del Monestir, 9), les portes obertes estiuenques. Són cada dimarts i divendres, de 18 a 21, quan baixa la calor i ve de gust sortir a passejar. Necessària una reserva prèvia.


S’ha acabat el col·le, arriba el CCCB

Notícies relacionades

Bones notícies per als pares i mares: torna el #RavalEstiuEducatiu, les jornades per a nens del CCCB. Fins al 10 de setembre, hi haurà activitats com el taller d’animació en ‘stop-motion’ amb plastilina, jocs de pistes en les seves exposicions, un taller sobre expressió plàstica, entre moltes d’altres. Amb reserva prèvia.


Somriures que ni la Gioconda 

Hi ha moltes maneres d’anomenar la vulva. Analía Amarilla ho fa amb una metàfora, “somriure vertical”. Així es titula la seva exposició a La Lleialtat Santsenca (Olzinelles, 31), composta per estàtues de vulves obtingudes a través de motllos de cossos reals i l’objectiu dels quals és apoderar i demostrar la bellesa de la diversitat genital.

Temes:

Gratis