On Catalunya

EL SEMÀFOR D’EL MUNDO TODAY

«Vaig anar a menjar la millor hamburguesa del món però l’hi van servir al que anava davant meu a la cua»

L’actualitat del demà de Barcelona

«Vaig anar a menjar la millor hamburguesa del món però l’hi van servir al que anava davant meu a la cua»
1
Es llegeix en minuts

La millor hamburguesa del món

L’altre dia me la vaig jugar i gairebé em surt bé. Vaig veure que una hamburgueseria de Barcelona tenia la millor hamburguesa del món i vaig anar-hi amb l’esperança de menjar-me-la. Vaig estar fent cua i al demanar-la, desgraciadament, vaig comprovar que la millor hamburguesa del món l’havien servit just al que anava davant meu a la cua. Va ser una pena perquè si hi hagués anat un minut abans, me l’hauria menjat jo.

Tirar petards

És molt divertit perquè exploten i llavors fan soroll i es genera un terrabastall al carrer. No se m’ocorre res millor que encendre una metxa i esperar que alguna cosa exploti. Bé, sí, encendre una metxa a moltes coses i fer que explotin. Crear soroll és una sensació màgica que recomano a tothom. L’únic problema d’això és que he d’escriure aquesta ressenya teclejant amb el nas.

El Mago Ladrón

L’espectacle d’aquest mag és realment impressionant. L’entrada és gratuïta, però després allà utilitza els seus trucs de màgia per robar-te totes les teves possessions, emportant-se a casa quantitats ingents de diners i béns. A mi em va robar les claus de casa i del cotxe, 70 euros que tenia a la cartera i, a falta de fer-me una ecografia, estic bastant segur que m’ha tret un ronyó. Molt recomanable.

Rubén

Una altra setmana més en què el Rubén demostra la seva baixesa moral. Després de tot un any queixant-se del fred, dient que tant de bo arribi l’estiu, resulta que ara es queixa que fa massa calor. Per al Rubén les coses mai estan bé com estan, a l’hivern volia calor i ara a l’estiu vol que apagui la calefacció a l’oficina. Doncs m’hi nego, cal ser conseqüent amb les paraules.

Temes:

Humor