On Catalunya

ON / OFF

Els millors plans d’aquesta setmana a Barcelona

El millor: el concert d’Hijos Del Trueno a La Deskomunal i l’exposició de Diego Mallo

El pitjor: Julia Michaels decep una mica amb el seu primer disc

Els millors plans d’aquesta setmana a Barcelona

Marc Lozano

1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

ON

Una orquestra de ball popular

Una orquestra de ball popularEn el temps que li deixen lliure les seves tasques com delegat de Drets Culturals de l’Ajuntament, Daniel Granados agita les essències de la música popular mediterrània a Hijos del Trueno, el seu projecte amb un altre ex-Tarántula, Vicente Leone. Dissabte, dia 8, toquen a La Deskomunal (19.30 h.).


El Flea torna a Plaça Banquerna

El Flea torna a Plaça BanquernaAquest diumenge, a partir de les 10 del matí, nova oportunitat per visitar el mercat ‘vintage’ –de segona mà, diguem-ne– més gran de Barcelona. Situat davant del Museu Marítim, acull paradetes amb la roba, els vinils i el ‘gadgets vintage’ que no sabies que necessitaves. 


Aliança natural i estratègica

Aliança natural i estratègicaFuerza Nueva sorgeix de la unió de Los Planetas, patriarques de l’‘indie’ més expansiu, i l’excantaor Niño de Elche: forces de la naturalesa agermanades per l’afany de combatre les causes que ens separen. Dijous, dia 13, i divendres, dia 14, despleguen el seu rock litúrgic al Coliseum (20.30 h.).

Viatge al procés de Diego Mallo

Notícies relacionades

Viatge al procés de Diego MalloTot i que no ho cregui, segurament coneix el treball de l’artista visual i il·lustrador Diego Mallo: ha elevat portades de llibres de Seix Barral i Penguin Random House o innombrables pàgines de revista. Per conèixer-lo encara millor, fins al 26 de maig es pot visitar la seva reflexiva exposició ‘Estudi’ a l’Espai Souvenir


OFF

OFFJulia Michaels decep una mica amb el seu primer disc

Julia Michaels decep una mica amb el seu primer discÉs impossible no estimar Michaels: als seus 27 anys ha compost més ‘hits’ dels que molts somien crear en una vida. Però, sobretot, han sigut ‘hits’ per a d’altres. En el seu primer disc propi, ‘Not in chronological order’, costa trobar cançons a l’altura de ‘Sorry’ (Justin Bieber) o ‘Pretty please’ (Dua Lipa).