On Catalunya

ON / OFF

Els millors plans d’aquesta Setmana Santa a Barcelona

El millor: l’escolta comentada de Tarta Relena i la retrospectiva sobre el programador Amos Vogel

El pitjor: Death From Above 1979 han perdut la força dels seus vells temps

Els millors plans d’aquesta Setmana Santa a Barcelona

Duna Vallès

1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

ON

Darrere del misteri de Tarta Relena

Darrere del misteri de Tarta RelenaEl duo de pop místic visita Casa Bonay per a una escolta comentada de ‘Pack pro nobis’, el disc en el qual recopilen la seva obra prèvia i l’enriqueixen amb remescles a càrrec de, per exemple, Shelly, que també hi serà dissabte a les 11.30 h.


Tribut al programador Amos Vogel

Tribut al programador Amos VogelLa Filmoteca ofereix aquests dies, en col·laboració amb Punto de Vista, una retrospectiva en homenatge al programador cinematogràfic Amos Vogel. En els programes que podran veure’s divendres i dissabte destaca ‘Los misterios del organismo’, de Dusan Makavejev (foto).


Teràpia de pop suaument psicodèlic

Teràpia de pop suaument psicodèlicA tots ens fa falta la màgia somiadora de The Zephyr Bones, el grup xilenobarceloní que va regalar fa uns anys aquest gran debut pop cridat ‘Secret place’. Dissabte fan doble sessió (15.30 i 18.00 h) a El Pumarejo.

Cine per desaparèixer a dins

Notícies relacionades

Cine per desaparèixer a dinsXcèntric, el cine del CCCB, projecta el clàssic avantguardista ‘Anticipation of the night’, de Stan Brakhage, una pel·lícula amb Amos Vogel entre els seus primers defensors a ultrança. La sessió inclou el curt de 1954 ‘The way to shadow garden’. Dijous, dia 8, 19.00 h.


OFF

OFFDeath From Above 1979 han perdut la força dels seus vells temps

Death From Above 1979 han perdut la força dels seus vells temps¿Recorden el duo dance-punk Death From Above 1979? Eran tan bons que CSS els van dedicar un himne. Per desgràcia, en la seva tornada després d’anys de silenci, ’Is 4 lovers’, no aconsegueixen capturar l’energia d’antany i sonen a còpia grisa de si mateixos.