On Catalunya

Ofertes hoteleres

Escapades per sopar a Barcelona fins i tot en restriccions

Dona un respir al ‘take away’. Encara hi ha taules on pots demanar a la carta ‘in situ’, com en els temps pre-Covid. S’estenen els ‘packs’ d’allotjaments de 24 hores amb sopar i esmorzar

3
Es llegeix en minuts
Abel Cobos
Abel Cobos

Periodista

Especialista en cultura digital, tendències i oci.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Si ‘La dama i el rodamon’ s’hagués escrit el 2021, hauria acabat ràpid. Sense restaurants per sopar, cadascú a casa seva i fins aviat. A hores d’ara ja hi ha moltes ganes de tornar als restaurants nocturns. Tant que fins i tot anar de nit a casa dels pares fa la mateixa sensació que una primera cita: per fi sopes fora de casa. Hi ha una opció més atractiva que tornar a la casa que et va veure néixer: els hotels, els únics que encara ofereixen plat calent cada nit. I amb aquests ‘packs’ per a dos podràs visitar els cinc estrelles de la ciutat a preus impensables en el món pre-Covid. 

Per començar, un clàssic, el Majestic (passeig de Gràcia, 69). Per acostar els ciutadans de Barcelona a aquest històric hotel, que ha acollit cèlebres personatges com Lorca, Picasso, Miró i Hemingway, ofereixen un ‘pack’ per a dos per 269 euros que inclou habitació, esmorzar i sopar a la terrassa amb ‘views’ al passeig de Gràcia. Perfecte per donar-te el caprici de mirar els vianants des de dalt.

Una altra alternativa nocturna podria ser l’Alma (Mallorca, 271), conegut pels seus jardins. Si poses entre les seves plantes t’oblidaràs del viatge a Tailàndia que et va cancel·lar la Covid. ‘Hashtag’: #Jumanji. Això sí, els seus ‘packs’ no són per a totes les butxaques. Amb preus que van des dels 650 fins als 1.300, les experiències a l’Alma Alive inclouen des d’habitació i sopar fins a massatges, spa, òpera i vi. Per als afortunats que van estalviar durant el confinament, és la millor opció per sentir-se com Paris Hilton. Encara que sigui per una nit.

No gaire lluny hi ha el Royal Passeig de Gràcia (84), amb opcions més econòmiques. El ‘pack’ per a dues persones ‘Ni a casa teva ni a la meva’ (que no, no té res a veure amb el programa de Bertín Osborne), ofereix, per 89 euros, allotjament durant 24 hores, esmorzar, tapes i l’oportunitat de tornar a sentir-te com un turista sense haver de barallar-te amb les maletes i les esperes a l’aeroport. O, si estàs pel Poble-sec, el Brummell (Nou de la Rambla, 174), que per 170 euros també ofereix sopar, esmorzar i habitació per a dos, una cita ideal per compensar el 2020 sense Sant Jordi.

Vistes ‘instagramejables’

Amb el tancament dels restaurants hi va haver un efecte secundari en el qual ningú va pensar. Els ‘influencers’. ¿Com ompliran el ‘feed’ d’Instagram sense una foto nocturna en una terrasseta romànticament il·luminada? Com diu l’expressió anglesa: problemes de xampany, és a dir, drames insubstancials. Si ets dels que han patit un descens qualitatiu en les fotos a les xarxes, apunta dues recomanacions: l’Hotel Arts (Marina, 19-21) i el Miramar (Carlos Ibáñez, 3).

Notícies relacionades

El primer, situat a la torre més alta de Barcelona (154 metres, igual que la seva bessona Mapfre), ofereix unes vistes privilegiades, unes ‘stories’ que estaran a l’altura i l’ArtsCation, un ‘pack’ per a, a partir de 150 euros, disfrutar de les seves instal·lacions. El segon, a Montjuïc, disposa d’ofertes d’escapades romàntiques per 310 euros, ideals per descobrir la ciutat des dels miradors. Això sí, emporta’t l’abric perquè la brisa del mar després del ‘Filomena’ és més freda que un ghosting. 

I per als amants de l’arquitectura barcelonina, el Cotton House (Gran Via de les Corts Catalanes, 670). Per 130 euros ofereix un ‘pack’ perquè puguem descobrir la seva impressionant arquitectura vuitcentista neoclàssica, un estil molt utilitzat per la burgesia catalana que et farà odiar el teu pis de 80 metres quadrats. L’oferta inclou allotjament i esmorzar per a dos, tot i que no sopar. Això sí, com a hoste tindràs accés al restaurant a la nit.