On Catalunya

ON / OFF

Els millors plans d'aquesta setmana fins i tot amb restriccions

El millor: les primeres pel·lícules d'El Meu Primer Festival i el World Press Photo en versió virtual. El pitjor: Little Mix no són el gran pop del 2020

zentauroepp55820099 onoff201109173018

zentauroepp55820099 onoff201109173018

1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

ON

ON

Els festivals de cine també són per a nens

El Meu Primer Festival, el certamen cinematogràfic per a nens de 2 a 12 anys, es podrà disfrutar ‘online’. Entre els primers títols destaca ‘Fritzi. Un conte revolucionari’, que retrata la caiguda del mur des de la perspectiva infantil.


Werner Herzog investiga els meteorits

El cèlebre cineasta estrena aquest divendres, dia 13, en exclusiva a Apple TV+, un altre dels seus documentals de divulgació científica i anàlisi cultural. ‘Fireball: Visitors from a darker place’ treu poesia dels meteorits.


Les millors fotos del món, des de casa 

Aquest any, l’exposició World Press Photo es podrà visitar no només presencialment (amb aforament reduït), sinó també amb visites guiades en format virtual a través de Filmin. Serà del 13 de novembre al 20 de desembre.  


Intrigues criminals i puntades de peu voladores

Notícies relacionades

Per fi arriba a Espanya, via Starzplay, l’esperada sèrie ‘Gangs of London’, drama criminal cocreat i dirigit pel gran Gareth Evans, a qui devem el clàssic díptic d’acció ‘The raid’. Espereu suspens i pallisses creatives. 


OFF

El nou disc de Little Mix

En temps en què existeixen artistes (super)pop com Charli XCX o Christine & The Queens, no n’hi ha prou d’agafar quatre sons més o menys de moda i conformar-se amb tornades moderadament enganxoses. ‘Confetti’ no és la gran festa creativa.