ON / OFF

4 coses que no us podeu perdre aquesta setmana a Barcelona

El millor: la preestrena de 'Martin Eden' a la Filmoteca i l'acústicoxerrada de Nueva Vulcano. El pitjor: Major Lazer no electritzen com fa uns anys

Juan Manuel Freire

4 coses que no us podeu perdre aquesta setmana a Barcelona

ON

Una de les millors pel·lícules recents

‘Martin Eden’, adaptació del llibre de Jack London a càrrec de Pietro Marcello, acumula grans ressenyes des del seu pas pel festival de Venècia del 2019. La Filmoteca preestrena el film dimecres, dia 4 (19.30 h), amb videopresentació del director.


Figura R&B en plena ascendència

EJ Marais, prometedor artista i productor de R&B de dormitori, presenta amb banda el seu primer disc, ‘Cuts’, coproduït per Ekhi Lopetegui (ex-Delorean). Serà el dissabte, dia 31, a les 20.00 h, a Fabra i Coats (Fàbrica de Creació).


«Acústic, xerrada i rock»

Així venen Nueva Vulcano la seva (doble) actuació de diumenge, dia 1, a El Pumarejo, a les 12.00 i les 18.00 h. És a dir, no només podrem sentir en directe el repertori d’‘Ensayo’, sinó saber més sobre aquestes cançons literàries però viscerals.


Mercat amb totes les precaucions

Segona mà i consum sostenible es presenten com opcions cada vegada més importants de cara al futur. Diumenge, dia 1, toca nova edició del Fleadonia, mercadet de carrer del Raval. Amb totes les mesures de seguretat.


OFF

El nou disc de Major Lazer

Lluny comencen a semblar els dies en què qualsevol material de l’equip de Diplo s’esperava amb ànsia i es rebia amb festa grossa. El seu primer àlbum en cinc anys, ‘Music is the weapon’, és una mandrosa i frustrant col·lecció de no hits.