LA PANDÈMIA EN FORMAT 'SINGLE'

«¿A la teva quarantena o a la meva?»: lligar en els temps del coronavirus

Tinder comença a semblar una barreja de 'Mad Max' i el Mercadona. Està ple de «supervivents» que prometen tenir paper higiènic. Així es lliga en els temps del coronavirus

Ana Sánchez

«¿A la teva quarantena o a la meva?»: lligar en els temps del coronavirus

«Sabia que aquest moment arribaria –ho va dir per fi ahir una noia en un vídeo casolà–: acabo de discutir amb el Satisfyer». Són els danys col·laterals del coronavirus. És el que té quarantenar en solitud. Cada dia donant gràcies per què el Satisfyer no va a piles.

La humanitat està abocada a l’extinció, això qualsevol solter ho té clar. Ho descobreixes quan obres Tinder en un estat d’alarma. ¿Que com s’intenta lligar enmig d’una apocalipsi? Amb tres paraules: «Tinc paper higiènic».

Sí, són temps en què el més pròxim a un orgasme és aconseguir paper higiènic de doble capa. Ara algú es considera sexi si té un gos de coartada per passejar pel carrer i les seves mans són més lluents que les del majordom de Tenn. Fins i tot petons virtuals s’envien amb emoticones amb mascareta.

Els perfils de Tinder comencen a semblar una barreja de Mad Max i el Mercadona. Es veu molt «supervivent» que ofereix «rotllo», però del de Scottex. «Fem més amè el confinament i després ja ho veurem», diu un. «Que no pugui sortir de casa no vol dir que no ens ho puguem passar bé», proposa un altre. «Direm que ens vam conèixer durant el confinament». Es veu algun italià que comparteix el seu sistema immune al coronavirus. I hi ha qui ofereix els seus «bons gens» per repoblar el món després de la pandèmia. Només els falta dir «¿a la teva quarantena o a la meva?».

Per si el confinament no fos dur, durant el flirteig virtual apareix de cop un anunci de Durex. «Disfruta l’inesperat», inciten. «Ves-hi protegit». Hi ha qui els ha fet cas i ja utilitza els preservatius per protegir-se els dits.

Nova frase per trencar el gel

La nova frase bàsica per trencar el gel: «¿Algun pla per a aquest cap de setmana?». I es remata amb una emoticona amb goteta de suor al front. Això dona de si. Ara qualsevol confinat té una agenda de lleure que ni les Kardashian en els temps precoronavirus. Però això és Tinder: és igual el que responguis, perquè acabaran preguntant-te si ets juganera. Pam, ja estàs fent sèxting sense haver-ho vist arribar.

En temps de pandèmia, s’imposa el sèxting, el sexe virtual, les converses pujades de to. I a falta d’una cita per pantalla a l’estil de Rajoy en els seus bons temps, hi ha porno gratis per donar i vendre. De fet, ja hi ha qui veu avantatges en això del confinament. «Pots trucar al teu ex sense por de tenir sexe».

Els únics singles que encara poden potinejar-se com si res –quina ironia– són els concursants dels realities  enclaustrats pel món. Qui ens havia de dir fa una setmana que serien la nostra última esperança.