On Catalunya

EL SEMÀFOR DEL MUNDO TODAY

Deien que el bufet era lliure, però em van fer fora per asseure'm a menjar despullat

L'actualitat del demà de Barcelona

zentauroepp4945727 onbarcelona abel191104185154

zentauroepp4945727 onbarcelona abel191104185154 / JOAN PUIG

2
Es llegeix en minuts
El Mundo Today

Bufet Lliure Mononoke

Per tot el bufet anuncien que és lliure, però a l’hora de la veritat resulta ser el bufet més opressor que he vist en la meva vida. El vermell del nostre semàfor és per a ells. Un hi entra buscant una mica de llibertat, però resulta que no et pots asseure on vulguis, que hi ha gent que ha reservat la taula abans. ¿Quina classe de llibertat és aquesta? Tot és molt lliure, sí, però només pots fer les teves necessitats al lavabo. Quan me’n van fer fora per haver-me assegut a menjar nu, simplement em vaig adonar de com de mentiders i roïns són els responsables del bufet. Ningú hauria de menjar-hi mai.

Xurreria Ramón

Des de 1950, la família Ramón prepara la millor xocolata amb xurros de Barcelona. El seu local amb solera és càlid i et fa sentir com a casa. El sabor de la xocolata i dels xurros és espectacular i no repetir no és una opció. Si li donem el taronja és perquè el senyor Ramón no deixa de fer broma amb dobles sentits. Que si t’agrada el meu xurro, que no em mosseguis el xurro, o directament gemega cada vegada que et poses un xurro a la boca. Tot això fa que l’experiència sigui més incòmoda que apetitosa.

Escape Room Donar-se de Baixa de la teva Companyia Telefònica

El verd del nostre semàfor se l’emporta aquesta nova ‘escape room’ per la seva originalitat i enorme dificultat. Per un preu per a grups que oscil·la entre els 60 i 70 euros, pots passar diverses hores de pura diversió i emoció. En lloc d’unes habitacions tancades amb codis secrets i claus amagades, en aquest ‘escape room’ simplement t’entreguen un telèfon, et diuen que truquis a la teva companyia telefònica i et desafien a donar-te de baixa. De moment, ningú ho ha aconseguit, així que la demanda per participar-hi i convertir-se en el primer a sortir-ne exitós és cada vegada més gran. 

Rubén

Ningú mai podrà dir-nos que no l’avisem. Tot el que ha passat en les últimes setmanes és cosa del Rubén. Ningú hauria de subestimar la seva mesquinesa i la seva capacitat per sembrar el caos. Quan s’ha sentit acorralat, ha reaccionat com només ell és capaç: manipulant la gent i generant destrucció i violència. Sabem que ha estat destrossant semàfors per tota la ciutat. Per sort, aquest semàfor ha sobreviscut per donar-li el vermell una setmana més.

Temes:

Humor