NO GASTEU

3 activitats gratuïtes a Barcelona que no us podeu perdre

Màgia, art i economia: les tres propostes més interessants d'aquesta setmana a Barcelona

Eva Melús

3 activitats gratuïtes a Barcelona que no us podeu perdre

¿Teniu la targeta de crèdit que treu fum? No us estresseu, aquí trobareu tres suggeriments per disfrutar a Barcelona sense gastar ni un euro.

Trucs de màgia als mercats

Màgicus, el Festival de Melona, compleix deu anys i, entre altres activitats, es passejarà amb totes les seves il·lusions pels mercats de la Llibertat (plaça de la Llibertat, 27), el Ninot (Mallorca, 133) i la Concepció (Aragó, 313-317) el dissabte dia 26, a les 11.00 hores. Més informació a festivalmagicus.com


Una de les obres d’Aurèlia Muñoz, al MNAC.

L’art tèxtil d’Aurèlia Muñoz, al MNAC

L’art és més fàcil si te l’expliquen bé. El MNAC (Parc de Montjuïc, s/n) ha incorporat diverses obres d’Aurèlia Muñoz, mestra dels tapissos i l’art tèxtil. La seva filla, Sílvia Ventosa, conservadora del Museu del Disseny, i Àlex Mitrani, conservador d’art contemporani del MNAC, oferiran una visita guiada el dilluns 28 d’octubre i el 4 de novembre, a les 18.00 hores. 


Fira d’Economia Solidària, a la Fabra i Coats.

Totes les formes d’economia solidària

La Fabra i Coats (Sant Adrià, 20) acull entre aquest divendres, dia 25 i diumenge, 27, la Fira d’Economia Solidària, organitzada per la Xarxa d’Economia Solidària. És un aparador de productes i serveis per a la vida quotidiana: vivenda, alimentació, lleure, educació, comunicació, tecnologia, serveis a persones i empreses, finances i assegurances ètiques, formació i educació i tecnologia, entre d’altres.

Temes: Gratis