On Catalunya

en família

7Fun: per a urbans intrèpids

Escalada, l'últim en realitat virtual i un laberint de desafiaments per a nens es combinen a 7Fun, un espai de 2.000 metres quadrats a SOM Multiespai, l'antic Heron City

nios

nios / GREGORIO

2
Es llegeix en minuts
Eva Melús

Escalada per a tots els públics al costat de l’últim en realitat virtual són els ingredients bàsics de 7Fun Barcelona, el nou espai de lleure familiar que acaba d’obrir al centre comercial SOM Multiespai, l’antic Heron City. Sens dubte, la família que descarrega adrenalina unida es manté unida. 

Climbing Planet, que és darrere del projecte, va néixer com a fabricant de rocòdroms i equipament esportiu. Fa uns anys va entendre que les emocions que brinda l’escalada mariden bé amb les dels simuladors virtuals, i va unir els dos mons. El 2015 va aconseguir els drets d’explotació a Europa de l’australiana Zero Latency, la tecnologia de la qual desenvolupa experiències de joc sense cable d’última generació i en què poden intervenir fins a vuit jugadors. 

7Fun

El 7Fun barceloní (en uns mesos, se n’inaugurarà un altre al centre comercial Llobregat Centre, a Cornellà) serà complementat al Nadal amb l’obertura d’un espai Zero Latency de 600 metres quadrats.

El 7Fun de Barcelona és un paradís multicolor amb quatre universos. Funnyclimb és la zona d’escalada per als més petits, amb 16 plafons i 22 nivells de dificultat. A l’entrar-hi, els monitors donen les instruccions bàsiques i ajuden els nens a col·locar-se el material. Un sistema d’ancoratge detecta el pes i alenteix la baixada, així que els nois poden recuperar la corda sense l’ajuda dels adults. Sols o en parella, sota la pressió del crono, per una paret o entre formes geomètriques, els nens poden moure’s de forma autònoma i al seu ritme. Són 60 minuts de diversió ascendent per 11,95 €.

Un circuit ple de reptes amb matalassos

A primera vista Ninjaplay sembla el típic parc de boles, però és un circuit ple de reptes amb matalassos i elements tovets amb diferents formes i colors que s’han d’esquivar amb enginy. Està pensat per a un públic de 4 a 12 anys (6,95 € per mitja hora).

Immotion VR, amb propostes per a un públic jove o més madur, compta amb cinc espectaculars simuladors de realitat virtual: Cinema Pod ofereix sensacions molt potents; Racer i Rider permeten experimentar què senten els corredors de cotxes i motos; Explorer interpreta els nostres moviments al món real i els trasllada al virtual, on s’han d’afrontar diferents reptes; i a Gun, per a adults, s’utilitzen armes. La sessió de 15 minuts costa 5,95. 

Rocòdroms fotogènics

Notícies relacionades

Hi ha rocòdroms fotogènics amb vistes a la terrassa superior. El principal té unes 10 vies (des d’un nivell 5 a un 7b –el màxim és 9b+–) equipades entre 25 metres d’ample per 9 d’alt. Al costat, els petits poden posar-se a prova en una paret de 4,5, amb un enorme matalàs a terra. L’entrada costa 5,90 €. 

Als paquets d’aniversari se’ls poden afegir espectacles de bombolles, pintures, tatuatges, tallers i berenars, que tenen en compte al·lèrgies i intoleràncies. La seguretat, primer de tot.

Temes:

En família