On Catalunya

EN FAMÍLIA

Una casa plena de contes

SAT Teatre acull una instal·lació que consisteix en un recorregut per nou estances. Cada una guarda un llibre i una escenificació en forma de diorama minúscul i delicat

1
Es llegeix en minuts
Eva Melús

Un conte d’estar per casa, de la Companyia Minimons, no és una proposta teatral a l’ús. La sala està en la penombra i els espectadors van entrant a la instal·lació en grups de sis (un cada quatre minuts). Cada una de les nou estances guarda un llibre i una escenificació en forma de diorama, minúscul i delicat. Són nou peces d’un puzle sensorial que serveixen per completar una història en família, la de 'The dream of the twin worm', que Yolanda Navarro va escriure per a la Brooklyn Waldorf School de Nova York.

Un conte d’estar per casa

SAT Teatre (Neopàtria, 54) Horaris: 6 i 13 d’abril, a les 17.00, 17.30, 18.00 i 18.30 hores. 7 i 14 d’abril, a les 11.00, 11.30, 12.00, 12.30, 17.00, 17.30, 18.00 i 18.30 hores Preu: 9,50 €

El recorregut, que es fa guiat per dos personatges, dura 40 minuts. La pedagogia 'waldorf' genera tota mena de recursos creatius i pràctics en les primeres etapes i aquesta instal·lació acull la missió secreta d’inspirar les ganes de llegir als més petits de la casa.

Itinerari amb estímul sensorial

Notícies relacionades

La Companyia Minimons, formada per Pancho García i Marta Juan, està especialitzada, precisament, en la creació d’instal·lacions en forma d’itinerari que busquen l’estímul sensorial. Aquesta última proposta, que serveix per escalfar motors al SAT Teatre de cara a la diada de Sant Jordi, està recomanada per a nens a partir de 3 anys i dura 45 minuts. Senzill, però molt bonic.

 

Temes:

En família