Elefantes sorprèn amb els seus èxits

El conjunt barceloní va delectar espectadors de diferents generacions en l’últim concert íntim del cicle ‘Secret shows’, celebrat a la Casa Seat.

Elefantes sorprèn amb els seus èxits
1
Es llegeix en minuts
Marta Cervera
Marta Cervera

Periodista

ver +

El grup barceloní de pop-rock Elefantes va protagonitzar l’últim concert íntim de Les Nits de Barcelona. L’actuació del cicle Secret shows es va celebrar a Casa Seat ahir gràcies a l’aliança entre EL PERIÓDICO, Casa Seat i el festival Les Nits de Barcelona, que aquest any obrirà Pretenders l’1 de juliol als jardins del Palau de Pedralbes.

Molts espectadors ja havien endevinat que ells eren el grup sorpresa després de veure només un perfil del conjunt en una imatge en què els inconfusibles cabells punxeguts de Shuarma i les figures dels seus tres companys donaven prou pistes als convidats que van acudir a Casa Seat desafiant amenaçadors núvols negres.

Tot i que breu, l’actuació va delectar els espectadors de diferents generacions que es van congregar al local. Aquest any Elefantes celebra tres dècades amb el disc 30 aniversario o tratado de jardinería, on recullen temes que han llaurat la seva trajectòria.

Shuarma, el cantant i compositor; Julio Cascán, el baixista; Jordi Ramiro, el bateria, i Hugo Toscano, el guitarrista, van desgranar quatre temes molt coneguts. Van començar amb Que yo no lo sabía. Van seguir amb Al olvido, nova peça del seu últim treball que és un cant a mantenir sempre la ment oberta per descobrir coses noves cada dia. A continuació van interpretar Azul, una popular cançó que dona nom a un disc aparegut l’any 2000. Tot just sonar-ne els primers acords molts espectadors van començar a aplaudir.

Notícies relacionades

En forma

Shuarma havia començat el concert assegut, com la resta dels seus companys, però es va anar animant. Cada vegada més desimbolt, es movia al petit escenari, ballava i animava el públic, que va respondre a la bona ona cantant la tornada de la peça, que va ser la més aplaudida de la nit. El colofó el va posar la seva modernitzada versió de Te quiero, un clàssic de José Luis Perales que ha tingut nova vida gràcies a Elefantes. El grup va demostrar estar en plena forma i va assegurar trobar-se en un gran moment.