El museu dels globus de la tercera temporada d'‘Emily in Paris’ obre a Barcelona l'1 de maig
El Balloon Museum porta la seva exposició itinerant “Pop Air” a la ciutat comtal fins al 15 de setembre
Aquesta exhibició compta amb obres d'artistes i estudis de talla internacional i ha triomfat en altres ciutats com Madrid, Milà o Nova York
Hypercosmos de Hyperstudio /
Els fans d’‘Emily in Paris’, l'arxiconeguda sèrie de Netflix, segur que recordaran la trobada d'Emily i Gabriel al museu dels globus durant la tercera temporada. Un espai ple de color en el qual els protagonistes van gaudir com a nens a la piscina de boles i van passejar per sales plenes de color i d'obres ‘pop air’. Doncs bé, ara és possible viure aquesta experiència a Barcelona. Després de molts èxits a Roma, París, Milà, Madrid, Nàpols, Nova York, Londres i Atlanta, el Balloon Museum instal·larà la seva exposició itinerant “Pop Air” a la ciutat comtal a partir de l'1 de maig.
El Palau Victòria Eugènia de Barcelona, situat a Montjuïc, acollirà aquesta exhibició dinàmica i interactiva per la qual ja han passat 4 milions de visitants en les diferents ciutats que l'han acollit. Un pla ideal per a gaudir d'una estona amb amics, la família o per a tenir una cita.
Com és el Balloon Museum?
Una piscina gegant de boles sota un sostre plagat de també més boles que representen un nou macrocosmos, figures impossibles fetes amb inflables, colors… El Balloon Museum és una experiència per als sentits. No es tracta únicament de contemplar. Aquesta exposició convida als seus visitants a interactuar amb tot el que veuen.
Es tracta de la primera exposició dedicada a l'art inflable, donant visibilitat al resultat d'enfrontar-se a un element com l'aire a través d'un recorregut amb escultures inflables, obres interactives i grans instal·lacions. “Pop Air" reflexiona sobre les noves expressions i tècniques artístiques associades a la itinerància i a l'impuls d'obres contemporànies inèdites”, expliquen des de l'exposició.
“La instal·lació de Balloon Museum respon a una immersió sensorial on l'espectador interactua entre formes inesperades i obres en moviment que pot tocar i sentir, amb les quals pot dialogar i emocionar-se”, descriuen des de l'exposició. Una manera de canalitzar la cultura com una diversió reflexiva que convida a la socialització física, digital i cultural. “Les persones són el centre d'una estimulació constant per a veure, sentir i viure a través i gràcies a l'art inflable”, asseguren.
"Cloud Swing" de Lindsay Glatz & Curious Form /
Les obres del Balloon Museum Barcelona
En total, ‘Pop Air’ compta amb 17 obres dissenyades per artistes i estudis de talla internacional. “Polyheadra” de Karina Smigla-Bobinski és una instal·lació interactiva que convida als visitants a configurar l'obra ajuntant tubs de diferents grandàries i longituds; “Cloud Swing” de Lindsay Glatz & Curious Form ofereix una experiència lúdica amb gronxadors amb núvols de colors i llum; “Glowing Spiral” d'Hyperstudio i Mauro Pace és una instal·lació immersiva i interactiva per a reflexionar sobre les forces invisibles que donen forma al món. HyperStudio també comptarà amb “Hypercosmo”, el cor de l'exposició “Pop Air”.
D'altra banda, “Tholos” de Plastique Fantastique és una estructura que desafia al visitant a pensar sobre la geometria espacial i la gravetat; “Knot” de Cyril Lancelin és una escultura inflable que representa un nus per a reflexionar sobre l'espai; “Never Ending Story” de Motorefisico trasllada als visitants a un espai en el qual es perden les referències espacials convencionals per a endinsar-se en un univers múltiple; “ARIA: The Breath Immersive Experience” de Pepper’s Ghost és una increïble experiència immersiva en la qual el visitant es veu embolicat d'una multitud de globus perduts pel cel.
“Polyheadra” de Karina Smigla-Bobinski /
“(Bau(ncy)” de Jimmy Kuehnle convida a endinsar-se en el seu laberint inflable amb una aventura nova en cada gir; “Canopy” de Pneuhaus & Bike Powered Events convida als visitants a formar part de la seva instal·lació interactiva; “The Ginjos” de Rub Kandy és una instal·lació amb personatges de diferents formes i colors, individus misteriosos; “The Goof” de Filthy Luker amb la seva impressionant escultura inflable; “Together Forever”, la nova obra d'Eness que és una instal·lació inflable que gira sota conceptes com les relacions socials i la unió entre les persones.
Finalment, els visitants també podran veure “Into the Rainbow” d'Ultravioletto que, a través d'ulleres de realitat virtual, farà que el visitant s'endinsi en diferents escenaris; “Soft Hurricane, A Quiet Storm” d'Ensemble amb la seva instal·lació immersiva i experiencial; i “Silenus” de Max Streicher, una silueta inflable gegant que l'artista va crear a partir del motlle d'un amic artista.
Hypercosmos d'Hyperstudio /
Horaris i entrades del Balloon Museum Barcelona
El Balloon Museum de Barcelona obrirà les seves portes el pròxim 1 de maig i es quedarà a la ciutat fins al 15 de setembre. De dilluns a dijous, l'exposició pot visitar-se de 10.30 h a 14.30 h als matins i de 16.00 h a 21.00 h a les tardes i en el cas dels divendres l'horari de tarda s'amplia fins a les 22 h. Els caps de setmana es pot visitar “Pop Air” de 10 h a 22 h el dissabte i de 10 h a 21 h els diumenges. Les entrades poden adquirir-se a les taquilles o a través de la pàgina web de l'exposició.
- Al minut Guerra d’Israel en directe: última hora sobre el final de la treva a Gaza, l’ajuda humanitària i reaccions
- Els interessos no ho són tot Aquesta és l’edat límit per demanar una hipoteca a Espanya: ¿Ho sabies?
- Informe La majoria dels inquilins no esperen poder comprar mai
- ‘El Correo de Andalucía’ celebra 125 anys de vida
- Vida més enllà del dol