Les Campos i la Setmana Santa

Les Campos venen el drama com ningú i els cau com un vestit a mida. ‘Diez Minutos’ ha publicat un ‘robat’ del fill de Mar Flores en una platja de Màlaga amb la filla de Terelu, que no veu amb bons ulls la relació.

Les Campos i la Setmana Santa

Lorena Vázquez

2
Es llegeix en minuts
Lorena Vázquez
Lorena Vázquez

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

És igual que el món avanci cada dia a una velocitat més vertiginosa. Arriba Setmana Santa i tot s’atura i La 1 torna a emetre Ben-Hur i Els Deu Manaments. Per uns dies, ens embarga la sensació que no ha canviat res i ens consolem pensant que, potser, amb una miqueta de penitència, algú ens perdonarà els nostres pecats.

En l’univers rosa, el del paper cuixé, si alguna cosa caracteritza la Setmana Santa són els viatges dels famosos per disfrutar de les processons, i els menys devots, de platges paradisíaques. El sud d’Espanya, especialment Sevilla i Màlaga, és el lloc predilecte de les cares més conegudes de la televisió per descansar.

Aquesta setmana Diez Minutos ens ha regalat un reportatge amb un dels crossovers més trempats dels últims temps: Alejandra Rubio, filla de Terelu Campos, i Carlo Costanzia, fill de Mar Flores, banyant-se en roba interior i jugant a l’aigua, com dos enamorats, en una platja de Màlaga. La jove parella no deixa de sumar portades des que va sortir a la llum la seva relació fa un mes i mig. S’ha especulat molt sobre si el reportatge era un "robat" o s’havia negociat amb els fotògrafs. A les Mamarazzis ens expliquen que de pactat res. El reportatge és un treball de diversos fotògrafs, fruit de moltes hores d’espera. "Els nois es van confiar i van creure que no hi havia premsa i van disfrutar del moment", sense més ni més.

Notícies relacionades

Terelu Campos continua sense veure amb bons ulls la relació de la seva filla amb Carlo. Potser aquest any la presentadora li demanarà al Captiu, des del seu balcó al carrer de Larios de Màlaga, que aquest embolic es trenqui al més aviat possible. Terelu viu la seva primera Setmana Santa a Màlaga sense la seva mare. Campos, visiblement emocionada i amb picabaralla amb la premsa inclosa, ha seguit les processons de la ciutat. Terelu ha heretat la devoció de María Teresa Campos i que també professa la seva germana Carmen Borrego, que no l’ha pogut acompanyar, ja que és al reality Supervivientes, a Hondures. Serà per poc temps. La col·laboradora televisiva ha abandonat abans d’hora el concurs per prescripció mèdica, per forts (i sospitosos) problemes d’ansietat. Borrego es trobarà una bona sorpresa. Semana va anunciar dimecres, en exclusiva, que el seu fill, José María Almoguera, i la seva dona, Paola Olmedo, han posat fi a gairebé dos anys de matrimoni amb un fill en comú. Tot i que no han transcendit les causes de la ruptura, els protagonistes afirmen que no hi han intervingut terceres persones. Ja ho veurem.

Era de sobres coneguda l’enemistat entre Borrego i la seva jove Paola, per la qual cosa s’hauria fins i tot d’alegrar de la separació, però segur que Carmen aprofita el drama i el remena en alguna revista, a canvi d’un bon feix. Als passadissos de Telecinco, els companys de Sálvame tenien una frase mítica que les Mamarazzis adorem: " Tant és les coses dolentes que et passin, sempre hi haurà una Campos que està pitjor que tu".