A CAN ZAM

El Rock Fest tanca cartell amb Pantera, concert únic a Espanya

zentauroepp48987137 def leppard en el rock fest 2019  foto frank vincent190708175653

zentauroepp48987137 def leppard en el rock fest 2019 foto frank vincent190708175653

1
Es llegeix en minuts
Jordi Bianciotto
Jordi Bianciotto

Periodista

ver +

El Rock Fest, del 5 al 7 de juliol, tanca el cartell d’aquest estiu amb una tercera i última remesa de bandes, nou en total, en la qual destaca un cap de cartell, Pantera, que tornarà a Barcelona després d’una absència de 24 anys amb un concert únic en territori espanyol. Aquest grup originari d’Arlington, Texas, encapçalat pel cantant Phil Anselmo, se suma així a una programació en què figuren noms referencials del heavy metal i el hard rock com Deep Purple, Parkway Drive, Europe, Blind Guardian i Michael Schenker Group.

Notícies relacionades

Junt amb Pantera, el festival del parc de Can Zam incorpora tres bandes internacionals i cinc d’autòctones. Torna a Barcelona de la mà del festival el grup brasiler Ratos de Porão, amb el seu repertori de crossover a cavall del thrash metall i el hardcore, així com Primal Fear, institució del power metal alemany, i un exponent del folk metal nòrdic, el sextet finlandès Korpiklaani.

Soziedad Alcohólika és una altra novetat en el cartell amb una actuació en què presentarà el disc que publicarà al maig, Confrontación. Junt amb la banda alabesa també hi haurà l’asturiana Warcry, els barcelonins Motosierras i un nom clàssic del metal espanyol, el dels guipuscoans Ángeles del Infierno, el primer àlbum dels quals, Pacto con el diablo, compleix 40 anys. Completa el cartell una jove banda de Barcelona, Terminal Violence.