Crònica rosa

¿On és Joana Sanz?

L’encara dona de Dani Alves està il·localitzable. Ha tancat el seu compte d’Instagram i juga a despistar amb la premsa. Els que la coneixen asseguren que no té intenció de seguir la relació, però que continuï residint al domicili conjugal sembla indicar el contrari.

¿On  és  Joana Sanz?

DANIEL GONZÁLEZ / EFE

3
Es llegeix en minuts
Laura Fa

Dani Alves podrà sortir de la presó pagant una fiança d’un milió d’euros. Els diners no els hi deixarà Neymar. Això de facilitar la sortida d’un violador condemnat seria un cop dur a la seva imatge. Però Alves en sortirà i s’instal·larà a la seva casa d’Esplugues, molt a prop d’on vivien Shakira i Piqué. Allà hi té una gran casa (en el seu dia en va pagar cinc milions d’euros) on resideix la seva dona, Joana Sanz. Les últimes notícies apuntaven que recolzaria el seu encara marit fins que aquest aconseguís superar els seus problemes amb la justícia. Joana, si ens llegeixes, corre tan lluny com puguis.

¿On és Joana Sanz? /

SHAKIRA I PIQUÉ.

Ja tenim les noves cançons de Shakira en el mercat amb missatget directe a Gerard Piqué, òbviament. Al futbolista la sortida del disc l’ha agafat lluny de casa. Ahir va aterrar a Panamà. Ha viatjat en turista. Això sí que ens sorprèn. I no l’acompanyava la seva nòvia, Clara Chía. A la seva sortida de l’aeroport portava posats els auriculars, ¿devia estar escoltant el nou disc de la seva ex? Apostem que sí.

BORJA I BLANCA.

El fill de la baronessa Thyssen abandonarà Espanya. Bé, fa anys que Borja intenta no trepitjar el seu país més de 183 dies. No resideix a Espanya, ergo no tributa a Espanya. La seva dona, Blanca Cuesta, i els seus fills sí que resideixen a Madrid. Ell passa els dies entre Andorra i Suïssa i, de tant en tant, els visita. És una manera molt estranya de mantenir la vida familiar. Però així no paga impostos aquí. Ni ho farà en els pròxims anys. Ben aviat tota la família es mudarà a Dubai, país on la pressió fiscal és pràcticament nul·la. S’estan construint una mansió a Madrid i, mentre durin les obres, estaran lluny d’Espanya i, ja de passada, de Tita Cervera, amb la qual tornen a tenir una relació molt tensa. Borja i Blanca viuran a una hora i mitja amb cotxe del rei Joan Carles, que, per cert, també té fixada la seva residència fiscal als Emirats Àrabs. Gairebé d’acudit.

Notícies relacionades

JULIÁN MUÑOZ.

Telecinco avançava aquesta setmana que l’estat de salut de Julián Muñoz era "preocupant". Els deu preocupar a ells, perquè a les Mamarazzis no ens fa perdre el son. Que sí, que sembla que aquesta vegada és greu i que fa uns dies que està ingressat en un hospital de Marbella. Té una insuficiència respiratòria. Precisament per problemes de salut va aconseguir sortir de la presó. El 2006 va ser condemnat a 20 anys per saquejar les arques de l’Ajuntament de Marbella. D’aquests 20, només ha complert cinc anys i dos mesos. ¡Ni una tercera part de la condemna! Des que va ingressar a la presó, el seu objectiu ha sigut demostrar que estava a punt de morir i que havia de tornar a casa seva. Se li va donar un tercer grau per estar molt malalt i al cap d’uns dies se li va retirar quan van aparèixer unes imatges d’ell donant-ho tot en una discoteca. ¡Tant li fa! Anys després, va aconseguir sortir-ne definitivament perquè semblava que, pràcticament, anava a morir a casa seva. D’això han passat tres anys. Si això de les seves entrades i sortides de la presó és una conya, digne d’analitzar seria què ha passat amb els diners que va saquejar. En el seu dia es va calcular que havia de tornar 108.900.128 euros a les arques. ¡108 milions! Encara estan buscant tots aquests diners. Això sí que és notícia i no si està més o menys malalt. Espòiler: a Marbella mai recuperaran res del que va robar.