ELS PREMIS DE HOLLYWOOD

Del negre al tall sirena

El model d’Emma Stone, de Louis Vuitton, va ser un dels més originals de la vetllada

Zendaya no va arriscar tant en la gala com en les ‘premieres’ de ‘Dune: Parte 2’

Seguint la tendència, el negre va envair els vestits de les estrelles. També van triomfar els talls sirena, amb faldilles rematades amb cua, i es van recuperar vells estils. Seleccionem alguns dels millors estilismes. 

Del negre  al tall sirena

AP

2
Es llegeix en minuts
Laura Estirado
Laura Estirado

Periodista

Especialista en Gent, Reialesa, Moda, Tendències, Estil y Xarxes

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Emma Stone, de Louis Vuitton.

Com si d’una sirena glamurosa es tractés, amb un vestit de faldilla pèplum de color aiguamarina personalitzat per la seva firma de capçalera, Louis Vuitton, Emma Stone va arribar radiant a la gala dels Oscars. El seu era un dels models més originals de la nit, i no només pel to, també per la combinació de top tipus cotilla sense tirants amb original detall pèplum i una faldilla fins al terra. Totes dues peces amb gravats intricats amb dibuix de petxines.

Emma Stone, de Louis Vuitton, en la alfombra roja de los Premios Oscar 2024. /

AP

Anya Taylor-Joy, de Dior.

No estava nominada en aquesta ocasió, però tot i així Taylor-Joy, que exercia de presentadora, va ser una de les més ben vestides de la nit, amb un disseny d’alta costura de Dior, i joies de Tiffany & Co. Segons va explicar ella mateixa sobre la red carpet, el disseny s’inspira en El naixement de Venus de Sandro Botticelli. La peça joia grisa platejada presentava una faldilla voluminosa coberta amb capes de brillants solapes en forma de pètals, una picada d’ullet a l’icònic vestit Junon que Christian Dior va dissenyar en la seva col·lecció Tardor/Hivern 1949-1950.

Emily Blunt, de Schiaparelli.

L’estrella femenina d’Oppenheimer, Emily Blunt, es va decantar per un vestit daurat de Schiaparelli amb uns tirants efectistes i flotants que desafiaven la gravetat i que donaven un toc estrany al disseny. El va combinar amb sabates Alexandre Birman, una bossa de mà de Judith Leiber i joies de Tiffany & Co.

Sandra Huller, de Schiaparelli.

L’actriu alemanya Sandra Huller (nominada com a millor actriu per la seva interpretació a Anatomía de una caída) va optar per un model fet a mida de Schiaparelli (la seva mítica insígnia de l’ull de pany lluïa al fermall de l’escot), que li encaixava com un guant. De tall sirena i escot paraula d’honor amb volums d’ales de papallona a l’altura del pit, emmarcant les clavícules.

Sandra Huller. /

LAURA ESTIRAdo

Billie Eilish, de Chanel.

Les xarxes van sentenciar que la jove ídol de la Generació Z s’assemblava molt a l’actriu mexicana Verónica Castro, la de la telenovel·la de Los ricos también lloran, amb aquest conjunt de col·legiala amb top blanc, jaqueta negra i faldilla llapis de tweed de Chanel. L’artista, que aspirava al seu segon Oscar, portava un pin vermell en mostra del seu suport a la campanya #Artists4Ceasefire, per un alto el foc immediat i permanent a Gaza.

Notícies relacionades

Zendaya, d’Armani Privé.

L’actriu de Dune no va arriscar tant en els Oscars com en les premieres del film de Denis Villeneuve, on ha rescatat peces joia històriques de Mugler o de Gaultier. Per a la gala més important del món del cine, Zendaya, que va exercir de presentadora, es va deixar assessorar de nou pel seu estilista, Law Roach, que la va vestir amb un model d’Armani Privé, bicolor en rosa i gris de tall sirena fins al terra, amb efecte moll. La meitat del vestit en rosa portava uns plecs que pujaven fins a una de les espatlles, en contrast amb l’altre costat, de lluentons grisos que formaven palmeres tropicals. Molt old Hollywood.