EL 29 de maig

Taylor Swift oferirà un segon concert al Bernabéu

Taylor Swift oferirà  un segon concert  al Bernabéu

ASSOCIATED PRESSE/LA PRESSE

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Taylor Swift oferirà un segon concert al Santiago Bernabéu, a Madrid, el 29 de maig a més del ja previst el 30 d’aquell mes, segons va aparèixer ahir a la pàgina web de la cantant nord-americana. De moment són les úniques parades espanyoles de la part europea de la seva gira The Eras Tour amb Paramore de teloners. Swift només ha actuat una vegada anteriorment a Espanya, també a Madrid, el 2011. A més, havia de ser l’estrella del Mad Cool 2020, que es va suspendre per la pandèmia.

L’etapa europea començarà amb dos concerts a París, els dies 9 i 10 de maig, i s’acabarà amb dues cites més, a Londres, el 16 i 17 d’agost, segons va publicar dimarts l’artista a la seva pàgina web.

També hi haurà concerts a Estocolm, Lisboa, Lió, Edimburg, Liverpool, Cardiff, Londres, Dublín, Amsterdam, Zuric, Milà, Gelsenkirchen, Hamburg, Munic, Varsòvia i Viena, abans del tancament a la capital britànica, on n’hi haurà quatre.

Notícies relacionades

The Eras Tour va començar al març a Glendale, la seva ciutat natal a Arizona, i les cites nord-americanes es prolongaran fins a l’agost (Los Angeles). A continuació arribarà la fase de l’Amèrica central i del sud, des de Mèxic, on recalarà el 24 d’agost, fins a São Paulo, els dies 24, 25 i 26 de novembre.

D’allà saltarà a l’Àsia, entre febrer i març del 2024, abans de començar la fase europea.

Temes:

Taylor Swift