El Rock Fest de Santa Coloma reforça el poder del seu cartell amb 17 bandes

Gamma Ray, K. K.’s Priest, Hatebreed, Thy Art is Murder i El Drogas figuren entre els noms que se sumen al programa, encara no tancat, del festival de Can Zam.

1
Es llegeix en minuts
Jordi Bianciotto
Jordi Bianciotto

Periodista

ver +

Una nova i diversa remesa de bandes se suma al cartell del Barcelona Rock Fest, i duplica així el nombre de concerts amb un total de 17 incorporacions i arriba al total, per ara, de 35 artistes. El festival del parc de Can Zam continua treballant per fitxar més grups en la seva edició de tornada, del 5 al 7 de juliol, que compta entre els seus reclams confirmats amb Deep Purple, Parkway Drive i Europe.

Notícies relacionades

Les noves inclusions a aquest cartell encara no definitiu combinen figures molt reconeixibles i històriques amb exponents del metal modern. Entre les llegendes, K. K.’s Priest, la banda creada per K. K. Downing, així com Gamma Ray, l’artefacte power metal creat per Kai Hansen, exguitarrista de Helloween. I El Drogas, celebrant les seves quatre dècades de carrera des dels inicis de Barricada. En un altre signe figuren el metalcore del grup nord-americà Hatebreed i el deathcore de la banda australiana Thy Art is Murder, així com el hard rock del jove trio femení mexicà The Warnin . Hi seran també el noruec Abbath, així com la contagiosa proposta del grup suec The Baboon Show, Dark Funeral i Crownshift.

El cartell el completen hard rock a la britànica amb Asomvel, thrash alemany a càrrec de Sodom i el crossover del grup austríac Kontrust. A més,hi tocaran tres bandes barcelonines: Mapogos, Motörhits i Metallijam (fans de Metallica), i la gaditana Electric Alley.