GLOBUS D'OR

Glamur, elegància i risc

Glamur, elegància i risc

LAURA ESTIRADO

5
Es llegeix en minuts
Laura Estirado
Laura Estirado

Periodista

Especialista en Gent, Reialesa, Moda, Tendències, Estil y Xarxes

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Hi va haver bastant quòrum entre elles, a l’apostar pels colors negres (Jennifer Aniston, Jennifer Lawrence), blancs (Gillian Anderson) i vermells (Ayo Edebiri, Florence Pugh), amb algunes excepcions brillants, per descomptat, el look rosa Barbie de Margot Robbie (o també el de Jennifer Lopez), el malva de Helen Mirren o el verd de lluentons de Taylor Swift. I en general les actrius que millor nota van treure van ser aquelles que es van decantar per una revisió més fresca i nova del clàssic glamur de Hollywood.

Dua Lipa, amb una peça de Schiaparelli. /

S’ha de destacar en aquesta ocasió que bastants intèrprets masculins van anar més enllà del clàssic esmòquing, arriscant, i en gairebé tots els casos, guanyant, amb conjunts de firmes de luxe en colors també vermells (sensacional Barry Keoghan). Entre totes, aquesta és una selecció de les estrelles més ben vestides dels Globus d’Or 2024.

Helen Mirren, vestida de malva per D&G. /

Rosamund Pike, enigmàtic encaix.

Meryl Streep, de blanc i negre. /

L’actriu Rosamund Pike, nominada pel seu paper a Saltburn, va arribar a la gala amb un dels conjunts més bonics i enigmàtics. Un alta costura de Dior, compost per un vestit negre amb transparències i brodats, de tall globus i llargària mitjana, que deixava a la vista les sandàlies a joc i de plataforma. La xarxa amb flors brodades que cobria els braços i l’escot de l’actriu hauria sigut el detall més sorprenent de no haver sortit a escena cobrint-se la cara amb un tocat casc. Ella mateixa va explicar a l’alfombra vermella els motius de l’elecció d’aquest accessori d’última hora: el 26 de desembre va patir un accident esquiant i tenia "la cara destrossada", va revelar.

L’actriu britànica Rosamund Pike, de Dior. /

Margot Robbie, Barbie Superstar 1977.

Margot Robbie, de rosa, per descomptat. /

Com no podia ser de cap altra manera, Margot Robbie, una de les actrius més esperades de la nit, va homenatjar Barbie a l’alfombra vermella. Com l’estiu passat durant la gira de presentació de la pel·lícula, de la qual també és productora, l’australiana va tornar a recórrer al fabulós armari de la nina per recrear un dels seus looks mítics. Vestida a mida d’Armani Privé, Robbie es va inspirar en la Barbie Superstar del 1977 amb un vestit hollywoodià amb volants de xarxa i lluentons. Una aposta brillant i que sortia de la norma minimalista i monocromàtica de la gran majoria.

Taylor Swift, en verd Gucci. /

Taylor Swift, verd enlluernador.

Emma Stone, amb flors de Louis Vuitton. /

Taylor Swift, que va acudir a la gala com a aspirant al nou premi al millor èxit cinematogràfic i de taquilla, gràcies a la pel·lícula de la seva gira The Eras Tour, va ser una de les més enlluernadores de la nit. La seva elecció va ser un lluent vestit verd personalitzat, disseny de Sabato de Sarno per a Gucci, amb els cabells caient en cascada sobre l’espatlla i arracades de diamants. El vestit de tall imperi de Swift tenia el bust entrecreuat i l’esquena oberta, unida amb tres tirants. I l’obertura a la cama deixava veure les seves sabates de taló quilomètric a joc.

Emma Stone, romàntica i sexi.

La guanyadora del Globus d’Or a la millor actriu de comèdia per Pobres criaturas, va donar de nou una lliçó d’estil, demostrant que un vestit floral també pot ser ben sexi. Emma Stone va apostar per un vestit beix cobert de vidres i ple de flors. Un vestit amb una enorme obertura fet a mida firmat per Louis Vuitton que l’estrella va combinar amb un parell de sandàlies de taló nude i joies platejades.

Barry Keoghan, el més agosarat.

El protagonista de Saltburn, i la seva estrella revelació, també va ser un dels més elegants de la nit de premis. L’irlandès Barry Keoghan, de 31 any i profunds ulls blaus, va tornar a confiar en Louis Vuitton i es va rendir al vermell combinant una jaqueta tallada a la cintura amb uns pantalons tall carrot. Dues peces confeccionades a mida que reinventen el mític estampat damer de Louis Vuiton amb els estampats príncep de Gal·les i ull de perdiu (superbritànics, com els escenaris de la pel·lícula revelació d’aquest Nadal). Per suavitzar el potent look, l’actor va optar per una impol·luta camisa blanca amb coll bebè.

Dua Lipa, de Schiaparelli I AMB joIEs de Tiffany & Co.

Nominada per la seva cançó Dance the night, de la pel·lícula Barbie, Dua Lipa va desfilar amb un meravellós vestit negre estil old Hollywood i silueta sirena, de Schiaparelli (amb motiu d’ossos daurats brodats al cos) i unes joies a joc molt vistoses: un collar vintage de Tiffany & Co., concretament, tret del seu arxiu del 1962. La magnífica peça porta incrustacions de beril groc talla oval i pera, quars topazi i diamants talla rodona encastats en or i platí, amb dues grans pedres talla briolette que pengen de l’extrem. Per si no fos prou, la cantant es va posar un anell, també de la mateixa casa: un gran safir groc amb halo de diamants.

helen mirren, pura elegància.

Als 78 anys, l’actriu anglesa Helen Mirren va tornar a ser una de les més elegants. La protagonista de Golda va lluir un espectacular vestit malva (en tres tons) de Dolce & Gabbana, amb tirants i un dramàtic xal de prima donna clàssica, que va combinar amb un elegant monyo de ballarina i unes plataformes platejades de taló intel·ligent (i còmode).

Meryl Streep, amb ESTIL rocker.

Notícies relacionades

Igual que va fer Kevin Costner, l’actriu veterana, de 74anys, va trepitjar amb poder l’alfombra vermella lluint unes ulleres de sol cat eyes, que han donat al seu total look de Valentino un estil juvenil i rocker. La seva elecció va ser un conjunt negre de lluentons compost per una faldilla entallada amb cua i un blazer sobre les espatlles. Va combinar aquest conjunt brillant amb una camisa blanca amb llaçada al coll, i va rematar el seu estilisme un clutch brillant.

n

Temes:

Cine