ASME

19
Es llegeix en minuts
Barcelona, 11 de desembre de 2023 Eva Redó i Verdaguer Secretària delegada d’Urbanisme (P.D. 19/11/2018)Barcelona, 5 de desembre de 2023. La Directora, Maria Sisternas Tusell Badia del Vallès, 11 de desembre de 2023 L’alcaldessa, Eva Menor Cantador Badia del Vallès, 11 de desembre de 2023 L’alcaldessa, Eva Menor Cantador Mataró, a la data de la signatura electrònica Francesc Xavier Gomar Martín Regidor delegat d’ Ecologia UrbanaSant Boi de Llobregat, 4 de desembre de 2023 La tinenta d’alcaldia d’Aliances i Govern Intern, Salut González MartínBarcelona, 5 de desembre de 2023 Alfons Garrido Espinel Subdirector general de Coordinació i ExpropiacionsEn Barcelona, a 28 de Novembre de 2023

Mobilitat, Infraestructures i Serveis Urbans, Urbanisme i HabitatgeANUNCI D’APROVACIÓ INICIALExp. núm. 21SD0249PU (peça 4)

La Comissió de Govern, en sessió de data 7 de desembre de 2023, ha adoptat l’acord següent:

“APROVAR inicialment, de conformitat amb l’article 16.b de la Carta Municipal de Barcelona, el “Projecte executiu d’urbanització de l’entorn de l’antic Mercat del Peix, a l’Illa compresa entre el carrer de Villena, el carrer de Wellington, l’avinguda d’Icària i el carrer de Trias Fargas” àmbit inclòs en el Pla Especial Urbanístic i de Millora Urbana per a la regulació dels equipaments en l’àmbit discontinu de les parcel·les 3.1 i 8.1 (antic Mercat del Peix) que fou aprovat definitivament per acord del Plenari del Consell Municipal en sessió del 26 de març de 2021 (publicat als efectes de la seva executivitat al BOPB del 21/04/2021), promogut per la Universitat Pompeu Fabra, d’acord amb l’Informe Tècnic del Projecte (amb classificació B, favorable amb observacions o condicions d’execució d’obra) de data 14 de novembre de 2023 que figura a l’expedient administratiu i que a aquests efectes es dona per reproduït, amb un pressupost per coneixement de l’administració de 3.620.376,24 euros el 21% de l’Impost del Valor Afegit (IVA) inclòs, d’acord amb el que estableixen els articles 89.6 i 119.2 del Decret Legislatiu 1/2010, de 3 d’agost, pel que s’aprova el Text Refós de la Llei d’Urbanisme. SOTMETRE’L al tràmit d’informació pública durant el termini d’un mes durant el qual es podrà examinar i formular-hi les al·legacions pertinents, mitjançant la inserció de l‘acord al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB), i en un dels diaris de més circulació de la província. NOTIFICAR el present acord a les parts implicades i COMUNICAR-LO a les dependències municipals interessades. DONAR-NE COMPTE a la Comissió d’Ecologia, Urbanisme, Mobilitat i Habitatge.”

La documentació restarà exposada al públic pel termini d’un mes, als efectes de l’art. 23.1 del Reglament de la Llei d’Urbanisme, en el Departament d’Informació i Documentació de la Gerència d’Ecologia, Urbanisme, Infraestructures i Mobilitat (Av. Diagonal núm. 230, planta segona). Per a la seva consulta si us plau dirigiu-vos a la següent adreça web: https://seuelectronica.ajuntament.barcelona.cat/ca/exposicio-publica

De conformitat amb l’article 169 del Text refós de la Llei d’Urbanisme, l’INCASÒL anuncia que ha rebut una oferta de la societat propietària del 35,64% de la parcel·la núm. 27 en el sector Llevant, de Viladecans, per comprar el 46,40% propietat de l’Institut Català del Sòl de l’esmentada parcel·la, per un preu de 2.074.455,14 € més IVA, que es farà efectiu al comptat en el moment de formalitzar l’escriptura de compravenda.

La parcel·la núm. 27 té 813,69 m2 de superfície de sòl i 4.955,00 m2 de superfície de sostre. El sostre residencial serà destinat a l’edificació d’habitatge lliure.

La parcel·la es troba inscrita en el Registre de la Propietat de Viladecans, al tom 1514, llibre 870, foli 213 i finca registral 44642.

L’escriptura de compravenda es formalitzarà en el termini màxim de 2 mesos, a comptar des de la data de rebuda de la notificació de la resolució de l’adjudicació del 46,40% de la parcel·la.

Sobre la transmissió del 46,40% de la parcel·la núm. 27, s’estarà a allò disposat a l’article 552-4 de la Llei 5/2006, de 10 de maig, del llibre cinquè del Codi civil de Catalunya, relatiu als drets reals, sobre el dret de tempteig i retracte que disposen els comuners.

Els interessats en la compra del 46,40% de la parcel·la núm. 27 del sector Llevant a Viladecans, hauran de presentar sol·licitud i juntament amb aquesta hauran de dipositar fiança per un import de 10.000 €, mitjançant ingrés/transferència al compte corrent que assenyali l’INCASÒL.

Les instàncies per a participar només es poden presentar per via telemàtica al registre electrònic de la Generalitat de Catalunya https://web.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/Peticio-generica?category= 72461610-a82c-11e3-a972-000c29052e2c, fins a les 14.00h del dia 15 de gener de 2024.

No seran vàlides les ofertes presentades en altres registres administratius ni les rebudes per correu.

Per a més informació, us podeu adreçar al telèfon 932286082 o podeu consultar el web incasol.gencat.cat

ANUNCI

El Ple de l’Ajuntament en data 29 de novembre de 2023 acorda aprovar inicialment El Pla Local de Desafecció, Absentisme i AEP de Badia del Vallès.

Havent-se instruït pels serveis competents d’aquest Ajuntament, expedient d’aprovació de Pla Local de Desafecció, Absentisme i AEP de Badia del Vallès, se sotmet a informació pública pel termini de trenta dies, a fi que els qui poguessin tenir-se per interessats en dit expedient, puguin comparèixer i formular quantes al·legacions, suggeriments o reclamacions tinguin per convenient.

Al seu torn, estarà a la disposició dels interessats a la seu electrònica d’aquest Ajuntament [http://badiadelvalles.sedelectronica.es].

ANUNCI

El Ple de l’Ajuntament en data 29 de novembre de 2023 acorda aprovar inicialment El Pla Local d’Infància i Adolescència de Badia del Vallès.

Havent-se instruït pels serveis competents d’aquest Ajuntament, expedient d’aprovació de Pla Local d’Infància i Adolescència de Badia del Vallès, se sotmet a informació pública pel termini de trenta dies, a fi que els qui poguessin tenir-se per interessats en dit expedient, puguin comparèixer i formular quantes al·legacions, suggeriments o reclamacions tinguin per convenient.

Al seu torn, estarà a la disposició dels interessats a la seu electrònica d’aquest Ajuntament [http://badiadelvalles.sedelectronica.es].

ANUNCI

De conformitat amb l’article 22 del Reglament del Cementiri Municipal de l’Ajuntament de Mataró, s’exposa al públic que a les dependències de Cementiris Metropolitans CGC SL s’està tramitant la transmissió provisional per un període de cinc anys dels següents títols de dret funerari dels nínxols dels cementiris municipals.

CEMENTIRI / AGRUPACIÓ / NÍNXOL / TITULAR ACTUAL / SOL·LICITANT

Caputxins / Setena / 144 / Dolores Sánchez Barros / Jennifer Burgos Gragera.

Caputxins / C / 44 / Ernesto Clariana Joseph, esposa e hijos / Maria Sofia Clariana Austrich.

Caputxins / Z / 2473 / Familia Fernández García / José Antonio Cebrián Pérez.

Caputxins / G / 1 / Josefa Pérez Salcedo / Yolanda Manzano Fernández.

Caputxins / Setena / 204 / Juan Masso Verdaguer / Milagros Vila Paredes.

Caputxins / L / 102 / Jorge Ferri Güell / Cristina Ferri Riera.

Caputxins / Z / 147 / Teresa y Mercedes Salaet Ribalta / Maria Teresa Jané Salaet.

Caputxins / Z / 149 / Rosa Trullenque Bañolas, vda. Serret e hijos / Blanca Serret Rovira.

Caputxins / AC 112 / Francisca Cot Mora / Francisca Grané Terradas.

Caputxins / Cinquena / 1066 / Felipe Grimal Júlvez / Teresa Remacha Grimal.

Caputxins / Cinquena / 145 / Julia Luque Tejada vda. Montero y Bernardo Montero Luque / Oscar Montero Vega.

Caputxins / Tercera / 675 / Francisco González González / Antonio González González.

S’obre un termini de 30 dies següents a la data d’aquesta publicació en el Butlletí Oficial de la Província, per què les persones amb interès legítim es puguin oposar a la transmissió sol·licitada.

L’expedient podrà consultar-se a les dependències de les oficines de Cementiris Metropolitans CGC SL, ctra. de Cirera, 239. 08304 Mataró, tel. 93.757.47.67, fax 93.798.69.05, de 9 a 17:30 h de dilluns a divendres.

ANUNCIX103/2022/000002

El Ple de l’Ajuntament, en la sessió ordinària del dia 29 de novembre 2023 ha adoptat l’acord següent:

“Primer.- Resoldre les al·legacions presentades, conforme als motius que es detallen a la part expositiva de l’acord, en la memòria de tramitació del document i en els informes tècnics emesos, en el sentit següent:

- Estimar totalment l’al.legació presentada per la Sra. Maria Teresa PS (DNI ***5747**),

- Estimar parcialment les al.legacions presentades per la Junta de Compensació del polígon UA-14

- Estimar parcialment l’al·legació presenta per Sr Ricardo SA (DNI ***9618**)

- Estimar parcialment l’al·legació presenta per Sr Antoni BF (DNI ***7103**)

- Desestimar les al.legacions presentades pel Sr. Jaume de la Cruz V., advocat, en nom i representació d’Anna BC (DNI ***61017*), Regina BC (DNI ***6108*), i Rosa BC (DNI ***61019*), si bé, tal i com s’ha indicat a la part expositiva del present acord, vist que aquestes modificacions no substancials comporten diversos canvis, per prudència i per garantir el principi de l’art. 8 del TRLUC de publicitat i participació en els processos de planejament i de gestió urbanístics, es considera pertinent sotmetre el document a una segona aprovació inicial i nova informació pública.

Segon.- Aprovar inicialment de nou la modificació puntual del Pla general metropolità a la vessant est del Puig del Castell, l’objectiu principal de la qual és l’esmentat en l’apartat del fets i fonaments jurídics del present acord.

Tercer.- Sotmetre el present acord a informació pública pel termini d’un mes a comptar des de la darrera publicació obligatòria. Durant el període d’informació pública, totes les persones, físiques o jurídiques, poden consultar la documentació que integra l’instrument o expedient i obtenir-ne còpia, presentar-hi alternatives i/o suggeriments, així com aportar els informes o documents que considerin oportú en relació amb la documentació sotmesa a informació pública.

Quart.- Ordenar la seva publicació al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona i en un dels diaris de premsa periòdica de més divulgació en l’àmbit municipal, així com a la pàgina web de l’Ajuntament de Sant Boi, a fi que es puguin presentar les al·legacions oportunes. Per tal de donar compliment a l’establert a l’article 70 ter de la Llei 7/1985, de 2 d’abril, reguladora de les bases de règim local, i als efectes de garantir l’accés per mitjans telemàtics, l’acord d’aprovació inicial podrà consultar-se accedint a

https://tauler.seu.cat/inici.do?

idens=820090004.

També podrà consultar-se al servei de Planificació i Model de Ciutat, 3a planta de l’edifici de Ca la Vila, plaça de l’Ajuntament, número 1, de Sant Boi de Llobregat i al web municipal accedint a https://seu2.santboi.cat/govern-obert/tramits-dinformacio-publica, així com també a l’adreça https://www.santboi.cat/PublicaW.nsf/ca-WebPlanejamentTramit-BASE?ReadForm&Clau=Planejamenturbanistic&Idioma=ca&Seu=N

Cinquè.- Sol·licitar informe sectorial als organismes següents:

- Oficina Territorial d’Acció i Avaluació Ambiental de Barcelona.

- Autoritat de Transport Metropolità.

- Direcció General d’Aviació Civil de Ministeri de Foment.

- Agència Catalana de l’Aigua.

- Serveis Territorials a Barcelona del Departament de Cultura de la Generalitat.

Sisè.- Notificar el present acord a totes les persones que han presentat al·legacions durant la tramitació de l’expedient, juntament amb l’informe tècnic justificatiu que correspongui a cadascú dels interessats.”

Departament de TerritoriDirecció General d’Infraestructures de MobilitatSubdirecció General de Coordinació i Expropiacions

RESOLUCIÓ TER/ /2023, de 5 de desembre, per la qual se sotmet a informació pública la relació dels béns i els drets afectats per l’execució de les obres del Projecte: PC-BNT-21035, dels termes municipals de Cambrils, Reus, Vinyols i els Arcs i Riudoms.

Aprovat el Projecte: PC-BNT-21035 “Carril bici a la TV-3141 del PK 0+560 al 4+960. Reus - Cambrils”, dels termes municipals de Cambrils, Reus, Vinyols i els Arcs i Riudoms, el 12 de juliol de 2023 i, atès que l’aprovació de l’Administració porta implícita la declaració d’utilitat pública, la necessitat d’ocupació i la declaració d’urgent ocupació dels béns i els drets afectats d’expropiació, tal i com disposa l’article 19 del Decret legislatiu 2/2009, pel qual s’aprova el Text refós de la Llei de carreteres.

D’acord amb el que estableixen els articles 17, 18 i 19 de la Llei d’expropiació forçosa, en relació amb l’article 56 del seu Reglament, es disposa que, un cop rebuda la relació concreta i individualitzada dels béns i els drets afectats, s’obrirà un termini d’informació pública de 15 dies per tal que els titulars dels béns i els drets afectats puguin efectuar les al·legacions sobre tot el que estimin oportú a l’únic efecte d’esmenar possibles errors en la relació esmentada.

Per tal de donar compliment als preceptes esmentats,

RESOLC:

Que se sotmeti a informació pública la relació, que es publica a l’annex d’aquesta Resolució, dels béns i els drets afectats per l’execució del Projecte: PC-BNT-21035 “Carril bici a la TV-3141 del PK 0+560 al 4+960. Reus - Cambrils” dels termes municipals de Cambrils, Reus, Vinyols i els Arcs i Riudoms, als efectes que preveuen els articles 18 i 19 de la Llei d’expropiació forçosa, de 16 de desembre de 1954 i l’article 56 del Reglament d’aplicació.

Es publica d’acord amb l’article 44 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques en relació amb els titulars de finques desconegudes o domicili ignorat.

Tots els interessats i els titulars de drets reals o d’interessos econòmics sobre els béns afectats poden presentar al·legacions davant aquest Departament, durant un termini de 15 dies, per tal d’esmenar, si s’escau, totes les possibles errades o omissions en la relació dels béns i els drets afectats o dels seus titulars. Així mateix, es pot consultar aquesta informació pública i els plànols corresponents seguint aquest enllaç https://seu.gencat.cat.

Informació bàsica sobre protecció de dades:

Identificació del tractament: Expropiacions.

Responsable del tractament: Direcció General d’Infraestructures de Mobilitat.

Finalitat: Gestionar les actuacions necessàries per a l’expropiació de béns i drets que derivin de les actuacions del Departament o de l’actuació d’altres departaments, organismes o administracions quan se li encomani.

Drets de les persones interessades: podeu sol·licitar l’accés, la rectificació o la supressió de les dades, i la limitació o l’oposició al tractament: https://territori.gencat.cat/tractament_dades_drets.

Informació addicional: si voleu ampliar aquesta informació consulteu la fitxa descriptiva del tractament que es farà de les vostres dades personals: https://territori.gencat.cat/tractament_dades_017.

Annex

Expropiacions

Terme municipal de Cambrils.

Núm. de finca: 0.

Núm. de polígon: 8.

Núm. de parcel·la: 0.

Nom del titular afectat: HARAIRY SAM, MAHROS.

Naturalesa del bé: urbana.

Superfície a expropiar, en m2: 216,00.

Núm. de finca: 1.

Núm. de polígon: 7.

Núm. de parcel·la: 3.

Nom del titular afectat: BAGES GIOL, RAFAEL.

Naturalesa del bé: rústica.

Superfície a expropiar, en m2: 991,00.

Núm. de finca: 2.

Núm. de polígon: 7.

Núm. de parcel·la: 23.

Nom del titular afectat: PRO-CODA 2015, S.L.U.

Naturalesa del bé: rústica.

Superfície a expropiar, en m2: 483,00.

Superfície ocupació temporal, en m

2: 1.775,00.

Núm. de finca: 3.

Núm. de polígon: 7.

Núm. de parcel·la: 22.

Nom del titular afectat: ESTRADA CABRE, FRANCISCO.

Naturalesa del bé: rústica.

Superfície a expropiar, en m2: 1.585,00.

Superfície ocupació temporal, en m2: 1.345,00.

Núm. de finca: 4.

Núm. de polígon: 7.

Núm. de parcel·la: 21.

Nom del titular afectat: SABATE VERNET, JOSE.

Naturalesa del bé: rústica.

Superfície a expropiar, en m2: 860,00.

Núm. de finca: 5.

Núm. de polígon: 7.

Núm. de parcel·la: 20.

Nom del titular afectat: SABATE VERNET, JOSE

Naturalesa del bé: rústica.

Superfície a expropiar, en m2: 367,00.

Núm. de finca: 6.

Núm. de polígon: 7.

Núm. de parcel·la: 11.

Nom del titular afectat: SABATE SABATE, ROBERTO.

Naturalesa del bé: rústica.

Superfície a expropiar, en m2: 13,00.

Núm. de finca: 7.

Núm. de polígon: 7.

Núm. de parcel·la: 35.

Nom del titular afectat: AGENCIA CATALANA DE L’AIGUA.

Naturalesa del bé: rústica.

Superfície a expropiar, en m2: 39,00.

Núm. de finca: 8.

Núm. de polígon: 7.

Núm. de parcel·la: 39.

Nom del titular afectat: SABATE SABATE, ROBERTO.

Naturalesa del bé: rústica.

Superfície a expropiar, en m2: 400,00.

Núm. de finca: 9.

Núm. de polígon: 7.

Núm. de parcel·la: 13.

Nom del titular afectat: COLOM ROVIRA, ANTONIO.

Naturalesa del bé: rústica.

Superfície a expropiar, en m2: 1014,00.

Superfície ocupació temporal, en m2: 1325,00.

Núm. de finca: 10.

Núm. de polígon: 7.

Núm. de parcel·la: 33.

Nom del titular afectat: OLIVARES CULLET, PILAR.

Naturalesa del bé: rústica.

Superfície a expropiar, en m2: 102,00.

Superfície ocupació temporal, en m2: 589,00.

Núm. de finca: 11.

Núm. de polígon: 7.

Núm. de parcel·la: 14.

Nom del titular afectat: OLIVARES CULLET, PILAR.

Naturalesa del bé: rústica.

Superfície a expropiar, en m2: 524,00.

Superfície ocupació temporal, en m2: 1.095,00.

Núm. de finca: 12.

Núm. de polígon: 8.

Núm. de parcel·la: 13.

Nom del titular afectat: OLIVARES CULLET PILAR.

Naturalesa del bé: rústica.

Superfície a expropiar, en m2: 326,00.

Superfície ocupació temporal, en m2: 2.249.

Núm. de finca: 13.

Núm. de polígon: 8.

Núm. de parcel·la: 108.

Nom del titular afectat: OLIVARES CULLET PILAR.

Naturalesa del bé: rústica.

Superfície ocupació temporal, en m2: 6.064,00.

Núm. de finca: 14.

Núm. de polígon: 8.

Núm. de parcel·la: 97.

Nom del titular afectat: ROVIRA BOVE PEDRO.

Naturalesa del bé: rústica.

Superfície a expropiar, en m2: 100,00.

Núm. de finca: 15.

Núm. de polígon: 8.

Núm. de parcel·la: 16.

Nom del titular afectat: ROVIRA BOVE PEDRO.

Naturalesa del bé: rústica.

Superfície a expropiar, en m2: 462,00.

Superficie de servitud, en m2:190.

Superfície ocupació temporal, en m2: 384,00.

Núm. de finca: 16.

Núm. de polígon: 8.

Núm. de parcel·la: 98.

Nom del titular afectat: PUJOL RIUS MARIA.

Naturalesa del bé: rústica.

Superfície a expropiar, en m2: 128,00.

Núm. de finca: 17

Núm. de polígon: 8.

Núm. de parcel·la: 17.

Nom del titular afectat: CAPDEVILA SOLDEVILA MARIA.

Naturalesa del bé: rústica.

Superfície a expropiar, en m2: 111,00.

Superficie de servitud, en m2: 38,00.

Superfície ocupació temporal, en m2: 79,00.

Núm. de finca: 18.

Núm. de polígon: 8.

Núm. de parcel·la: 18.

Nom del titular afectat: CAPDEVILA SOLDEVILA MARIA.

Naturalesa del bé: rústica.

Superfície ocupació temporal, en m2: 89,00.

Núm. de finca: 19.

Núm. de polígon: 8.

Núm. de parcel·la: 128.

Nom del titular afectat: CAPDEVILA SOLDEVILA MARIA.

Naturalesa del bé: rústica.

Superfície a expropiar, en m2: 38,00.

Superfície ocupació temporal, en m2: 109.

Núm. de finca: 20.

Núm. de polígon: 8.

Núm. de parcel·la: 110.

Nom del titular afectat: CAPDEVILA SOLDEVILA MARIA.

Naturalesa del bé: urbana.

Superfície a expropiar, en m2: 1.058,00.

Superfície ocupació temporal, en m2: 152,00.

Núm. de finca: 21.

Núm. de polígon: 8.

Núm. de parcel·la: 120.

Nom del titular afectat: EN INVESTIGACIÓ.

Naturalesa del bé: rústica.

Superfície a expropiar, en m2: 702,00.

Núm. de finca: 23.

Núm. de polígon: 8.

Núm. de parcel·la: 119.

Nom del titular afectat: PAMIES PERALES JUANA.

Naturalesa del bé: rústica.

Superfície a expropiar, en m2: 68,00.

Núm. de finca: 25.

Núm. de polígon: 8.

Núm. de parcel·la: 12.

Nom del titular afectat: LOPEZ PEREZ RAFAEL.

Naturalesa del bé: rústica.

Superfície a expropiar, en m2: 60,00.

Núm. de finca: 59.

Núm. de polígon: 8.

Núm. de parcel·la: 21.

Nom del titular afectat: SAIZ ARIAS, SARA I BORISOV YAKIM ANGELOV.

Naturalesa del bé: rústica.

Superfície a expropiar, en m2: 184,00.

Terme municipal de Reus.

Núm. de finca: 48.

Núm. de polígon: 02379.

Núm. de parcel·la: 02.

Nom del titular afectat: VERA MURGADO ELENA.

Naturalesa del bé: urbana.

Superfície a expropiar, en m2: 9,00.

Superficie de servitud, en m2: 112,00.

Superfície ocupació temporal, en m2: 167,00.

Núm. de finca: 49.

Núm. de polígon: 02379.

Núm. de parcel·la: 01.

Nom del titular afectat: VIDORIA, SL.

Naturalesa del bé: urbana.

Superfície ocupació temporal, en m2: 59,00.

Núm. de finca: 55.

Núm. de polígon: 32.

Núm. de parcel·la: 35.

Nom del titular afectat: MARCOS CORRALIZA FRANCISCA.

Naturalesa del bé: rústica.

Superficie a expropiar, en m2:1,00.

Superficie servitud, en m2: 138,00

Superfície ocupació temporal, en m2: 283,00.

Núm. de finca: 56.

Núm. de polígon: 32.

Núm. de parcel·la: 39.

Nom del titular afectat: JORDA PI OL, JUAN.

Naturalesa del bé: rústica.

Superfície ocupació temporal, en m2: 1,00.

Núm. de finca: 57.

Núm. de polígon: 34.

Núm. de parcel·la: 48.

Nom del titular afectat: ATLANTA PETROLIS, SL (UNIPERSONAL).

Naturalesa del bé: rústica.

Superfície a expropiar, en m2: 204,00.

Núm. de finca: 58.

Núm. de polígon: 34.

Núm. de parcel·la: 24.

Nom del titular afectat: ATLANTA PETROLIS, SL (UNIPERSONAL).

Naturalesa del bé: rústica.

Superfície a expropiar, en m2: 41,00.

Terme municipal de Vinyols i els Arcs.

Núm. de finca: 22.

Núm. de polígon: 7.

Núm. de parcel·la: 24.

Nom del titular afectat: BUSSHOUSE, SL.

Naturalesa del bé: rústica.

Superfície a expropiar, en m2: 104,00.

Núm. de finca: 24.

Núm. de polígon: 7.

Núm. de parcel·la: 9.

Nom del titular afectat: PAMIES PERALES JUANA.

Naturalesa del bé: rústica.

Superfície a expropiar, en m2: 1.079,00.

Núm. de finca: 26.

Núm. de polígon: 7.

Núm. de parcel·la: 25.

Nom del titular afectat: BATET MALLAFRE ELISABET I BATET MALLAFRE ANTONIO.

Notícies relacionades

Naturalesa del bé: rústica.

Superfície a expropiar, en m2: 1.040,00.