Brit pop

Liam Gallagher anuncia una gira per celebrar el 30è aniversari de ‘Definitely maybe’ d’Oasis

lr1562 liam gallager may19 tomb 070519 01 f1 lighter rgb

lr1562 liam gallager may19 tomb 070519 01 f1 lighter rgb

1
Es llegeix en minuts

Liam Gallagher ha anunciat la gira de l’àlbum debut d’Oasis per celebrar-ne el 30è aniversari. La gira recorrerà el Regne Unit i Irlanda el juny del 2024, 30 anys després de la publicació de l’àlbum el 1994. «Estic fent salts per la casa per anunciar la gira ‘Definitely maybe’», diu Gallagher. «L’àlbum més important dels 90, sense excepció. No seria enlloc sense aquest i tu tampoc, així que celebrem-ho junts».

El ‘tour’, que compta amb 12 dates, arrencarà a Sheffield l’1 de juny i recorrerà les ciutats de Cardiff, Londres, Manchester, Glasgow i Dublín fins a culminar el 27 de juny a Manchester, on la banda es va fundar. Les entrades estaran disponibles per a la seva compra a partir del 20 d’octubre a les 10 h a Espanya. Es podran adquirir des de la pàgina de Ticketmaster

Notícies relacionades

El ‘tour’ inclourà les 11 cançons de ‘Definitely maybe’ i alguns dels temes gravats durant la gira original, que podrien incloure cançons favorites dels fans com ‘Whatever’, ‘Fade away, ‘Listen up’ i ‘Sad song’.

Paul Arthurs, guitarrista d’Oasis, segurament també s’unirà a la gira, però per a la reunió completa del grup de pop rock britànic els fans hauran de continuar esperant. Els germans Liam i Noel Gallagher fa anys que estan distanciats i, de moment, no hi ha senyals que n’indiquin una tornada.