Anunci

Anuel AA se sotmet a una operació d’urgència «a vida o mort»

Anuel AA se sotmet a una operació d’urgència «a vida o mort»

Reggaeton Beach Festival

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

El cantant porto-riqueny Anuel AA ha anunciat que ha sigut operat d’urgència «a vida o mort», i per això ajornarà la publicació del seu pròxim treball, que havia de sortir en dues setmanes, segons ha informat a través del seu perfil d’Instagram.  «Em van operar ahir a la nit d’emergència. Només Déu sap el perquè de les coses, va ser qüestió de vida o mort», ha explicat el cantant de reggaeton de 30 anys al missatge publicat diumenge.

Així mateix, ha indicat que no podrà continuar treballant de moment, i per això s’ha vist obligat a retardar el llançament del seu EP ‘Rompecorazones’, que havia de sortir en dues setmanes. El treball està «posposat fins a nou avís», ha assenyalat el cantant.

Notícies relacionades

«Em vaig fotre per recuperar la meva carrera després que gairebé me la destrueixo jo mateix», ha manifestat també el porto-riqueny, que ha incidit que és la «primera vegada que té «un equip de treball real com altres artistes de l’elit».

 Així, ha lamentat la seva situació actual però ha assumit que «si és el pla de Déu, toca esperar una mica més per poder superar» tot el que ha aconseguit des que va començar la seva carrera.  Anuel AA ha demanat als seus seguidors que resin per ell i ha donat les gràcies a l’equip mèdic que el va atendre. «Em van salvar, gràcies», ha acabat el seu missatge.

Temes:

Élite Instagram