Nova cançó

Així és ‘El jefe’, la incursió de la Shakira més social en els ritmes mexicans

Així és ‘El jefe’, la incursió de la Shakira més social en els ritmes mexicans

EL PERIÓDICO

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Shakira ho ha tornat a fer. La cantant colombiana ha llançat aquest dijous a la matinada el senzill ‘El jefe’, en el qual mostra la seva faceta més social i reivindicativa i s’endinsa en el gènere conegut com a ‘regional mexicà’, amb el qual ja han experimentat, per exemple, Bad Bunny i Maluma.

Les imatges del videoclip arrenquen amb una imponent Shakira vestida de vermell i muntada a cavall i donen pas a una altra imatge de la cantant de Barranquilla, amb un ‘look’ més relaxat, una faldilla de serrells i un barret característic del nord de Mèxic.

Per a aquesta cançó, l’ex de Piqué s’ha associat amb el grup nord-americà Fuerza Regida.

Notícies relacionades

Entre altres temes, l’artista colombiana se centra a ‘El jefe’ en el drama de la immigració de llatinoamericans que intenten travessar la frontera amb els Estats Units. En una de les imatges es veu la xarxa de trens que transporten migrants sud-americans.

El clip, que ha acumulat centenars de milers de reproduccions en pocs minuts, també tracta la vida de milions de llatins als EUA«‘7:30 ha sonado la alarma, tienes ganas de estar en la cama, pero no se puede, llevo a los niños a las 9:00. El mismo café, la misma cocina [...] La misma rutina, otro día de mi3rd@, otro día en la oficina’».

Temes:

Shakira