A partir de l’11 de juliol

Cine a dos euros: aquestes són les sales de Barcelona amb el descompte per a majors de 65 anys

10 pel·lícules d’estrena en cines que no et pots perdre al juliol

Arriba la tarifa plana per anar al cine per 15,90 euros al mes

Cine a dos euros: aquestes són les sales de Barcelona amb el descompte per a majors de 65 anys

EPC

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un total de 420 cines de tot Espanya s’han sumat al programa per fomentar el retorn a les sales dels major de 65 anys. La mesura permetrà que un dia a la setmana les entrades per veure pel·lícules a la gran pantalla tinguin un preu reduït de 2 euros. Aquesta iniciativa, impulsada pel Ministeri de Cultura, es posarà en marxa el dimarts 11 de juliol per al grup d’edat format per 9,5 milions de persones que més està trigant a reprendre els hàbits de consum a les taquilles després de la pandèmia. 

Entre tots els espais d’exhibició adherits a la mesura, sumen més de 3.000 pantalles de projecció distribuïdes per Espanya. Es tracta del 64,22% del total d’establiments privats. A Catalunya, 76 cines s’han unit a aquesta iniciativa.

Notícies relacionades

Aquestes són les sales de cine a Barcelona que s’adhereixen a la nova mesura: KINÉPOLIS FULL BARCELONA, ARIBAU MULTICINES, BALMES MULTICINES, BOSQUE, GRAN SARRIÀ MULTICINES, BOLICHE CINEMES, CINEMES GIRONA, RENOIR FLORIDABLANCA (ANTIc FLORIDA), CINESA (DIAGONAL, LA FARGA, SOM MULTIESPAI), VERDI, VERDI PARK, GLÒRIES MULTICINES, ARENAS MULTICINES, MALDÀ, FILMAX GRAN ViA II, CINE YELMO WESTFIELD LA MAQUINISTA, COMEDIA, YELMO CINES ICÀRIA i ZUMZEIG CINE.

El programa disposa d’un pressupost de 10 milions d’euros a càrrec dels Pressupostos Generals de l’Estat 2023. Les sales de cine adherides rebran la quantia de la subvenció depenent del nombre d’entrades venudes amb preu reduït, segons sigui la diferència entre el seu preu ordinari i el preu reduït de dos euros, amb un import màxim subvencionable de tres euros per entrada.

Temes:

Cine Cinemes