Moda perillosa

Adele s’atipa dels que llancen objectes als cantants i els adverteix: «Llanceu-me alguna cosa i juro que us mato»

Ha enviat un missatge durant un concert per demanar als fans que siguin més cauts 

Adele, durant la seva actuació als Grammy.

Adele, durant la seva actuació als Grammy.

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La moda de llançar objectes en els concerts està arribant a límits bastant preocupants. En els últims mesos, s’ha vist que artistes han sigut colpejats després que alguns assistents a aquests xous s’emocionin massa i els llancin coses, com els va passar a Rosalía, Lil Nas X o Bebe Rexha, avança europafm.com.

Aquesta última va rebre un cop dur a la cara i van haver de fer-li tres punts per tancar la ferida.

Adele s’ha atipat d’aquesta onada d’accidents i ha enviat un missatge durant un concert per demanar als fans que siguin més cauts i no posin en perill els artistes. Ho ha fet amb un to humorístic, però sens dubte se l’ha vist preocupada que en algun moment li pugui passar a ella.

Adele demana a la gent que deixi de llançar objectes

La britànica ha tret una pistola llançasamarretes i ha explicat: «¿Us heu adonat que hi ha gent que va als concerts i s’oblida de les fotudes regles de comportament i llança objectes a l’escenari? ¿Els heu vist?».

Notícies relacionades

I armant de valor, «ha desafiat» aquestes persones que li llancin alguna cosa a ella: «Atreviu-vos a llançar-me alguna cosa i fotudament us juro que us mato».

Després de les rialles i els aplaudiments dels assistents, ha llançat una samarreta amb el seu canó i ha cridat de broma: «Deixeu de llançar objectes als artistes i llanceu-los a altres persones».

Temes:

Adele