Los Planetas

Pedro Sánchez, el president indie: «Gran tema. Una vegada més. ¡Gran Jota!»

Les deu perles de Feijóo a ‘El hormiguero’

L’entrevista a Pedro Sánchez a ‘El hormiguero’ arrasa amb gairebé tres milions d’espectadors

Pedro Sánchez, el president indie: «Gran tema. Una vegada més. ¡Gran Jota!»

J

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’agenda de Pedro Sánchez, president del Govern, no li dona cap respir. En plena precampanya electoral les aparicions del dirigent del PSOE en televisió, ja sigui a ‘Lo de Évole’ o a ‘El hormiguero’, han sigut una constant més enllà dels actes institucionals a què ha assistit. Tot i així, ni les eleccions generals del 23J, cada vegada més a prop, han impedit que trobi un forat per lloar la feina d’algú molt especial: J, integrant de la mítica banda granadina d’indie rock Los Planetas.

A diferència del seu contrincant Núñez Feijóo, candidat a la presidència pel Partit Popular, que té uns gustos molt més tradicionals i afins a veus com la de Julio Iglesias, Sánchez mai ha amagat el seu amor per propostes més pròximes a l’indie.

Gustos particulars

Notícies relacionades

Recuperant una foto de la seva visita a la Moncloa al maig, segons recull ‘Público’, Jota ha anunciat l’estrena del seu nou treball, ‘Tormenta eléctrica’, que Sánchez no ha dubtat a aplaudir: «Gran tema. Una vegada més. ¡Gran J!», ha publicat el líder de l’Executiu en el seu perfil de Twitter.

Es pot recordar que ja el 2017, Sánchez feia gala dels seus gustos particulars a través de les xarxes socials: «Cap a Castelló i escoltant Bowie, Iggy Pop i Supersubmarina, entre molts d’altres», va compartir en aquell moment.