Té 92 anys

Màxima preocupació per Carmen Sevilla: traslladada a pal·liatius

Carmen Sevilla, ingressada a l’agreujar-se el seu estat de salut

¿Què va passar amb les nenes del ‘Telecupón’ amb Carmen Sevilla?

lmmarco173863 ss 12 la actriz carmen sevilla lanza un beso al aire en memo171010143023

lmmarco173863 ss 12 la actriz carmen sevilla lanza un beso al aire en memo171010143023 / JUAN HERRERO

1
Es llegeix en minuts

Màxima preocupació entorn de la salut de Carmen Sevilla. La recordadíssima artista, de 92 anys, sembla que ha patit un empitjorament en el seu estat i aquest diumenge va ser ingressada a l’hospital Fundación Jiménez Díaz de Madrid, on segons el programa ‘Y ahora Sonsoles’ és a la planta destinada a cures pal·liatives.

La inoblidable presentadora del ‘Telecupón’ està tranquil·la i acompanyada tan sols pel seu cercle més pròxim, que en aquests duríssims moments prefereix guardar silenci i no fer cap tipus de declaració malgrat les alarmants informacions que s’estan donant sobre ella.

El seu fill, Augusto Algueró, no respon al telèfon –de fet, sembla que el té en mode avió per l’allau de trucades que ha rebut després de fer-se públic el complicat moment que travessa la seva mare– i no ha autoritzat a l’hospital que faci públic cap comunicat mèdic sobre l’estat de l’actriu, que com apunta ‘Fórmula TV’ és «greu» i «preocupant».

Alzheimer

Notícies relacionades

Carmen, una de les artistes més estimades del nostre país, es va retirar de la vida pública el 2009, després de ser diagnosticada d’Alzheimer, i des d’aleshores l’hermetisme respecte a la seva salut i el seu dia a dia ha sigut una constant per part de la seva família. Ingressada des del 2015 en una residència geriàtrica on rep cures i atenció permanent les 24 hores del dia, tan sols rep les visites del seu únic fill i de Moncho Ferrer.

Ha sigut precisament el seu íntim amic el que s’ha pronunciat sobre l’estat de salut de la presentadora en el programa presentat per Sonsoles Ónega. «Tot el que es pot dir és que tots estem al voltant de la Carmen com un dia més i que està envoltada de carinyo», ha assegurat, sense confirmar les informacions que apunten que el seu estat és greu i està ingressada en cures pal·liatives.

Temes:

Cine espanyol