Promesa a Twitter

La Champions del City posa en un compromís els germans Gallagher: ¿Torna Oasis?

La Champions del City posa en un compromís els germans Gallagher: ¿Torna Oasis?

Dylan Martinez

2
Es llegeix en minuts
Guillem Ortu
Guillem Ortu

Redactor

ver +

El Manchester City es va convertir dissabte passat en el flamant campió de la Champions League, després d’imposar-se a l’Inter de Milà per un gol a zero en la final. Aquest títol certifica el triplet del combinat dirigit per Pep Guardiola, el segon en la carrera del tècnic català, i consagra un equip que ha dominat el futbol europeu al llarg de tota la temporada.

A més, aquesta victòria, com tots els triomfs, implica una marea de promeses per complir: rapades, tints de cabells i tatuatges seran rituals que segur que es repetiran entre els ‘citizens’ durant els pròxims dies. No obstant, altres membres de l’afició ‘Sky Blues’, com el cantant Liam Gallagher, van optar per propostes més originals i, segurament, més il·lusionants.

Trucada en espera

Trucada en espera«Si el Manchester City guanya la Champions, truco al meu germà i porto de tornada la maleïda banda». Aquest és el tuit que el petit dels Gallagher va compartir fa un temps, en el qual coquetejava amb una anhelada tornada d’Oasis 14 anys després de la separació de la banda anglesa de rock. L’aposta es mantenia al maig, quan va assegurar que «estava llest» a un fan interessat a saber si aquest desig es faria realitat en cas d’aconseguir la copa.

No obstant, tot sembla indicar que ‘RKID’ s’ha fet enrere després del triomf del City, o això és el que denoten les seves respostes als fans desesperats que demanen a crits un últim ball de la mítica banda dels 90: «¿Això vaig fer?», respon a una seguidora que li recorda la seva promesa.

Noel, més caut

Notícies relacionades

Per la seva banda, a diferència del seu germà, Noel Gallagher no va pecar de bocamoll i es va limitar a celebrar com un més la victòria de l’equip. Així va quedar reflectit en les imatges en les quals es pot observar el guitarrista cantant junt amb altres aficionats en un bar.

En una entrevista amb la BBC, Noel Gallagher sí que va prometre pujar a actuar a un escenari en roba interior si el seu equip guanyava i Erling Haaland marcava un ‘hat-trick’, tot i que vist això sembla una aposta molt menys agosarada que la del seu germà.