Risc per a la seguretat

El Primavera Sound Madrid cancel·la la jornada de dijous per la previsió de tempestes

PRIMAVERA SOUND FESTIVAL’S OPENNING DAY

PRIMAVERA SOUND FESTIVAL’S OPENNING DAY / Alejandro Garcia

1
Es llegeix en minuts
Rafael Tapounet
Rafael Tapounet

Periodista

Especialista en música, cinema, llibres, futbol, críquet i subcultures

Ubicada/t a Barcelona

ver +

L’organització del festival Primavera Sound Madrid ha anunciat que, «davant l’adversa previsió meteorològica», es veu obligada a suspendre els concerts de dijous a l’anomenada Ciutat del Rock d’Arganda del Rey. La decisió, que afecta les actuacions de caps de cartell com Blur, New Order, Halsey i Sparks, entre molts altres artistes, s’ha pres «en estreta coordinació i d’acord amb l’ajuntament i la Policia Local d’Arganda del Rey» i seguint «les recomanacions i consideracions dels informes tècnics pertinents».

Notícies relacionades

El comunicat del Primavera Sound Madrid reconeix que «les persistents inclemències meteorològiques» de les últimes setmanes han afectat la preproducció del festival i remarca que la previsió de fortes tempestes durant la tarda de dijous suposa un risc per a la seguretat, i per això ha optat per cancel·lar les activitats a la Ciutat del Rock d’Arganda del Rey i al Cívitas Metropolitano previstes per a aquell dia. La programació de l’Auditori Primavera (The Music Station) per a la jornada es manté.

El festival també anuncia la seva intenció d’obrir les portes a la Ciutat del Rock per a les jornades de divendres, 9, i dissabte, 10 de juny. La jornada inaugural de dimecres al Cívitas Metropolitano també segueix el seu curs tot i que, a causa de la pluja, l’obertura de portes s’ha retardat i La Paloma no hi ha pogut actuar.