Participació

Els lectors d’EL PERIÓDICO participen: ¿quina és la teva cançó preferida de Coldplay i per què?

  • ¿Qui són els teloners dels concerts de Coldplay a Barcelona?

  • ¿Quins temes sonaran en els concerts de Coldplay a Barcelona? Aquesta serà la ‘playlist’

  • L’altre Chris Martin: l’intèrpret que farà viure a les persones sordes els concerts de Coldplay a Barcelona

Els lectors d’EL PERIÓDICO participen: ¿quina és la teva cançó preferida de Coldplay i per què?

Paulo Novais

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Coldplay arriba la setmana vinent a Barcelona per actuar fins a quatre vegades a l’Estadi Olímpic Lluís Companys. La banda britànica liderada per Chris Martin reunirà més de 200.000 persones repartides en quatre dates: 24, 25, 27 i 28 de maig Una fita que confirma el grup com un dels fenòmens pop amb més seguidors del món en aquest moment.

Coldplay arriba a la capital catalana amb la gira ‘Music of the spheres’ després de passar per Portugal. El ‘tour’ de la banda britànica està tenint un èxit de públic aclaparador en totes les seves parades. A Barcelona estaran acompanyats pels escocesos CHVRCHES, Hinds i Ona Mafalda (les primeres el 24 i 25, la segona el 27 i 28) com artistes convidats.

Notícies relacionades

El grup liderat per Chris Martin, amb un ‘setlist’ bastant fix durant tota la gira, arriba a Barcelona enmig d’una gran expectativa. A la capital catalana, com ha quedat demostrat amb la venda d’entrades, té una legió de fans. No obstant, Coldplay no actuava a Barcelona des del 2016, també a l’Estadi Olímpic.

Per tot això, EL PERIÓDICO, a través del formulari que es troba al final d’aquestes línies, demana la col·laboració dels lectors per compartir gustos i opinions dels fans del grup de Chris Martin. I preguntem: ¿quina és la teva cançó preferida de Coldplay i per què?