Incident

L’escarabat que es va colar a la Gala Met 2023, assetjat per un fotògraf

  • Alfombra vermella de la Gala Met 2023

  • Met Gala 2023: els famosos rendeixen homenatge a Karl Lagerfeld

  • Alfombra vermella de la Gala Met 2023: els 10 millors vestits en honor a Karl Lagerfeld

  • Els set pitjors vestits de l’alfombra vermella de la Gala Met 2023

L’escarabat que es va colar a la Gala Met 2023, assetjat per un fotògraf

AFP / MIKE COPPOLA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Com cada primer dilluns de maig, ahir es va celebrar un dels esdeveniments més esperats per al món de la moda i de les ‘celebrities’ internacionals: la Met Gala 2023. Molts la consideren la festa més exclusiva del món ‘fashion’, la qual cada any és protagonitzada per una temàtica diferent que marca l’estètica de l’esdeveniment.

Dilluns a la nit, vam veure centenars de personalitats que vestien amb la temàtica de Karl Lagerfield, el ja finat dissenyador d’alta moda, al qual es va retre aquest homenatge especial. Figures reconegudes de diferents àmbits desfilaven per la passarel·la de la Met Gala mentre els fotògrafs i paparazzis els feien fotos i alguna breu entrevista.

No obstant, durant l’entrada dels convidats a la sala on se celebrava la gala, un inesperat amic també va voler formar part del xou: un enorme escarabat es va passejar durant una bona estona per l’alfombra on passaven tots els famosos per accedir a l’esdeveniment.

Viral en xarxes

Notícies relacionades

En el vídeo, gravat per algú del públic, es pot veure com l’escarabat recorre l’alfombra mentre un fotògraf el persegueix amb la càmera per captar el graciós moment. En xarxes socials, el vídeo s’ha viralitzat i ja compta amb més de dos mil ‘m’agrades’ a Twitter, en què molts usuaris han comentat aquest curiós incident.

Les escales del Met es van convertir, un any més, en un lloc d’expressió on els convidats més exclusius del món de la moda, el cine o la música van reinterpretar amb els seus ‘looks’ el que Karl Lagerfeld va significar per a la història de la moda. Rihanna, Gigi Hadid o Jennifer Lopez són alguns exemples d’algunes de les personalitats que van assistir a l’esdeveniment.