Els Oscars de la moda

Els set pitjors vestits de l’alfombra vermella de la Gala Met 2023

Alfombra vermella de la Gala Met 2023: els millors vestits en honor a Karl Lagerfeld

ESPECIAL MULTIMÈDIA | Penélope Cruz, l’amfitriona de la Gala Met que encisa Hollywood

Els 10 vestits més icònics de la Gala Met

Choupette, la gata ‘influencer’ de Karl Lagerfeld, estrella especial de la Gala Met 2023

El talent i la controvèrsia de Karl Lagerfeld arriben al Met de Nova York

Jared Leto i Doja Cat van ser tant moixins com extravagants, però més desencertada va estar Anna Wintour

Els set pitjors vestits de l’alfombra vermella de la Gala Met 2023

AFP / EFE

3
Es llegeix en minuts
Laura Estirado
Laura Estirado

Periodista

Especialista en Gent, Reialesa, Moda, Tendències, Estil y Xarxes

Ubicada/t a Barcelona

ver +

No tothom ha encertat en la Gala Met d’aquest any. Alguns convidats s’han passat en la seva interpretació de l’univers Karl Lagerfeld, el tema de l’exposició ‘A line of beauty’, de l’Institut del Vestit del Museu Metropolità de Nova York, i de la seva gala benèfica, que se celebra cada primer de maig amb l’elit de la moda, el cine, la música i les xarxes.

Notícies relacionades

Si cal destacar els famosos amb els millors vestits de l’alfombra vermella de la Gala Met, també cal fer el mateix amb els que no han sabut elegir bé els seus dissenys, per massa estrafolaris, exagerats, còmics o fins i tot de mal gust.

Vet aquí una selecció que no obté ni un aprovat raspat:

Jared Leto, àlter ego de Choupette

Jared Leto sol ser un dels que clava el vestuari en les gales del Met, i acostuma a fer-ho d’una manera divertida i estilosa. Però potser aquesta vegada es va passar a l’arribar al museu dins d’una enorme disfressa peluda blanca a imatge i semblança de l’adorada gata birmana de Lagerfeld, Choupette.


Doja Cat, gata amb plomes

La intèrpret de ‘Kiss me more’ va aparèixer amb una pròtesi facial que li deformava el rostre per assemblar-se al famós gatet del dissenyador. El seu vestit blanc cobert de vidres i rematat amb coll ‘halter’ i amb cua de plomes, d’Oscar de la Renta, incloïa una caputxa que li cobria el cap i que estava rematada amb orelles de gat. Mitjançant un comunicat oficial, Choupette, que resideix a París en companyia de la majordoma de Karl, va anunciar que, finalment, no assistiria a l’homenatge del seu amo.


Lil Nas X, ‘metall drag’

El raper també va ser un altre dels convidats a la gala que es va inspirar en la gata Choupette per triar el seu ‘look’. En realitat no es va basar en cap vestit, sinó en un simple tanga metal·litzat ple amb perles i vidres a la cintureta que feia joc amb el ‘body painting’ i les aplicacions brillants que cobrien tot el seu cos. I, per rematar-ho, una impactant i enjoiada màscara.


Kristen Stewart, una talla menys

L’ambaixadora de Chanel des del 2013 es va decantar pel ‘look’ número 5 de la col·lecció Cruise 2016/2017 de Chanel, el qual estava compost per una jaqueta curta blanca amb solapa de ras negre i pantalons negres de cintura alta, combinats amb una camisa blanca i una corbata negra. Llàstima que algunes peces no fossin de la seva talla.


Anna Wintour, sense nord

La papessa de la moda Anna Wintour va arribar a la seva festa agafada al braç de l’actor britànic Bill Nighy i va deixar el personal bocabadat al veure el conjunt tan extravagant que havia triat. Un vestit de llenceria blanc amb un abric de la col·lecció d’Alta Costura de primavera del 2023 de Chanel, que no li quedava gens bé.


Salma Hayek, ‘dominatrix in red’

Fidel a la seva casa, Gucci, l’actriu mexicana va rendir homenatge a Lagerfeld amb un model massa ‘bondage’: d’un color vermell intens només suavitzat pel detall de les perles a les espatlles. ‘Hot’ en excés.


Alexa Chung, recarregada

L’actriu va arribar a la Gala Met de la mà del seu nòvio, el també actor Tom Sturridge (‘The Sandman’, de Netflix), amb un abillament indesxifrable i poc afavoridor. Ple de llaços i transparències, el disseny firmat per Róisín Pierce amagava la silueta de la intèrpret i li conferia un aspecte de Muñeca Repollo.