Doble recital

Bruce Springsteen ja és a Barcelona: les primeres imatges

Bruce Springsteen ja és a Barcelona: les primeres imatges

FERRAN SENDRA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Bruce Springsteen ja ha aterrat a Barcelona. Una mica més de 48 hores abans de pujar a l’escenari, en un dels concerts més esperats de l’any, el cantant ha mirat de passar inadvertit amb una boina i un aspecte discret, allunyat de la seva imatge de rocker, la que lluirà davant els seus fans en el doble recital que farà a la capital catalana aquest divendres i diumenge, amb totes les localitats esgotades.

El cantant ha aterrat de matinada, quan faltaven pocs minuts per a les dues, a la terminal corporativa de l’aeroport del Prat, poc abans de dirigir-se a l’hotel en el qual s’allotjarà a Barcelona. L’artista ha arribat en el vol privat N240QS de l’aerolínia NetJets procedent d’Atlantic City, a Nova Jersey.

Notícies relacionades

L’horari i la voluntat de passar desapercebut han fet que no hagi tractat el mig centenar de fans que esperaven Springsteen a la terminal corporativa de l’aeroport. El cantant ha arribat sol, sense la seva dona Patti Scialfa, ni la resta de l’E Street Band, que ja es troben a Barcelona

L’expectació sobre el doble recital de Springsteen és tal que ja hi ha fans que esperen als voltants de l’Estadi Olímpic Lluís Companys, on hi ha una llista per assegurar-se el lloc a la cua d’entrada al recinte. Per completar el protocol, els fans han d’acudir tres vegades cada dia al lloc on hi ha la llista per assegurar-se el lloc a la cua.