Cita a l’Estadi Olímpic

Steven Spielberg assistirà junt amb Barack Obama al concert de Bruce Springsteen a Barcelona d’aquest divendres

  • Bruce Springsteen, esgarrifances i molta diversió a Nova York en la seva ruta a Barcelona

  • Fans de Springsteen fitxen tres vegades cada dia a les portes de l’Estadi Olímpic per al concert de divendres

  • Els lectors d’EL PERIÓDICO participen: ¿Quin és el teu record més especial amb Bruce Springsteen?

Steven Spielberg assistirà junt amb Barack Obama al concert de Bruce Springsteen a Barcelona d’aquest divendres
2
Es llegeix en minuts
Guillem Sánchez
Guillem Sánchez

Periodista

Especialista en Successos, tribunals, assumptes policials i de cossos d'emergències

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Steven Spielberg assistirà junt amb Barack Obama al concert de Bruce Springsteen a Barcelona d’aquest divendres 28 d’abril, segons fonts consultades per EL PERIÓDICO. El director de cine i l’expresident dels EUA seran juntament amb les seves dones, l’actriu Kate Capshaw i Michelle Obama, a l’Estadi Olímpic en el primer dels dos concerts del Boss a la capital catalana.

La visita llampec a Barcelona dels Obama, que s’allotjaran en un hotel de la ciutat, ha sigut avançada aquest matí per ‘El País’ i confirmada per aquest diari. L’arribada de l’expresident dels EUA i la seva dona està prevista per al dijous 27 d’abril, un dia abans del primer concert del Boss, i, segons indiquen fonts coneixedores del viatge a EL PERIÓDICO, la seva marxa serà «probablement» dissabte 29 d’abril.

La visita de l’expresident suposarà un «desplegament de seguretat». Tot i que Barack Obama viatja amb el seu equip d’escortes, també requerirà suport per part dels Mossos d’Esquadra, que «estaran pendents de la seva agenda» perquè no hi hagi incidents.

El Boss actuarà a l’Estadi Olímpic Lluís Companys els dies 28 i 30 d’abril i, a més de Barack Obama, ja hi ha una legió de fans que l’esperen. Aquest cop no és necessari acampar per assegurar-se el millor lloc dret al recinte, però hi ha una llista per assegurar-se el lloc a la cua d’entrada al recinte. No n’hi ha prou només amb apuntar-se. Els fans han d’acudir tres vegadescada dia al lloc on hi ha la llista per assegurar-se el lloc a la cua. D’aquesta manera els fans s’organitzen per assegurar-se poder estar el més a prop possible del seu ídol i el més ben situats possible en la primera actuació del Boss i la seva E Street Band el dia 28.

Coincidint amb els seus concerts a Barcelona, el Palau Robert ha inaugurat una exposició sobre el seu primer concert a la capital catalana, el 21 d’abril de 1981 al Palau d’Esports.

Notícies relacionades

Els concerts de Barcelona donen el tret de sortida de la gira europea del músic nord-americà, que recorrerà ciutats com Dublín (Irlanda), París (França), Ferrara, Roma (Itàlia), Amsterdam, Landgraaf (Holanda), Zuric (Suïssa), Gotemburg (Suècia), Oslo (Noruega), Copenhaguen (Dinamarca), Düsseldorf, Hamburg, Munic, (Alemanya), Viena (Àustria) i Monza (Itàlia).

Aquesta gira suposa el retorn de Bruce Springsteen and The E Street Band en directe des que el febrer del 2017 va finalitzar a Austràlia la seva gira mundial de 14 mesos ‘The River Tour’.