Torna el Boss

Fans de Springsteen fitxen cada dia a l’Estadi Olímpic per ser a prop del seu ídol

  • Una llista penjada en una tanca a prop del recinte organitza l’entrada a l’espai on el rocker nord-americà actuarà el 28 i el 30 d’abril

  • Bruce Springsteen, esgarrifances i molta diversió a Nova York en la seva ruta a Barcelona

Fans de Springsteen fitxen cada dia a l’Estadi Olímpic per ser a prop del seu ídol

JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
Marta Cervera
Marta Cervera

Periodista

ver +

S’acosten els concerts de Bruce Springsteen a l’Estadi Olímpic Lluís Companys els dies 28 i 30 d’abril i alguns dels seus fans ja l’esperen. Aquest cop no és necessari acampar per assegurar-se el millor lloc dret al recinte però hi ha una llista per assegurar-se el lloc a la cua d’entrada al recinte. D’aquesta forma els fans que tenen una entrada amb seient reservat s’organitzen per assegurar-se poder estar el més a prop possible del seu ídol i el més ben situats durant la primera actuació del Boss i la seva E Street Band el pròxim dia 28.

Notícies relacionades

La llista està situada en una tanca a prop de les Piscines Picornell, lloc on tradicionalment es reuneixen els fans dies abans dels grans esdeveniments.

Aquest dissabte ja hi ha una dotzena de noms a la llista, que anirà creixent a mesura que s’acosti el dia del concert. Per ser tinguts en compte no necessiten acampar a Montjuïc però sí que han de fitxar cada dia fins dimecres vinent 26. És a dir, han de fer acte de presència cada dia a una hora concertada: de 13 a 13.30 hores. A partir de dimecres, quan només quedin dos dies per al concert, s’establirà un nou horari.