A l’Argentina

Un micròfon obert en un concert de Rosalía destapa el que la cantant adverteix als seus ballarins

  • Rosalía i Rauw Alejandro apareixeran en la segona temporada de ‘Soy Georgina’ a Netflix

  • El Barça lluirà un logo de Rosalía a la samarreta en el Clàssic de lliga

  • Així sona el ‘Beso’ de Rosalía i Rauw Alejandro

Un micròfon obert en un concert de Rosalía destapa el que la cantant adverteix als seus ballarins
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La cantant de Sant Esteve Sesrovires, Rosalía,acaba d’iniciar la gira mundial de ‘Motomami’, el seu últim àlbum, que s’ha fet d’allò més viral i reconegut internacionalment.

La primera parada d’aquest ‘tour’ ha sigut al festival Lollapalooza a l’Argentina, on ha reunit milers de fans i ha comptat amb un públic enèrgic i molt emocionat amb el xou que la cantant catalana ha preparat per a l’ocasió.

En aquest nou espectacle, Rosalía ha volgut apostar per una ‘performance’ plena de canvis, amb una posada en escena natural, sense filtres ni maquillatge, que centra tots els focus en el seu increïble nivell vocal. Per aquesta raó, la cantant ha interpretat temes com ‘SAOKO’ i ‘Hentai’ ‘a cappella’. 

Confessions en directe

En els moments previs a iniciar el concert, i a causa d’un micròfon amb el so ques’ha quedat obert per error, s’ha filtrat el que l’artista ha confessat al seu equip de ballarins.

Notícies relacionades

En directe, s’ha pogut sentir com Rosalíainiciava el seu discurs amb aquestes paraules de motivació: «Aquest és el primer xou que fem i espero que us sentiu molt orgullosos d’això i que el disfruteu ».

«No podria fer això sense vosaltres»

També ha deixat clar l’apreci que té als seus ballarins amb aquestes emotives declaracions: «Vull que sapigueu que no podria fer això sense vosaltres, que he après moltíssim de vosaltres durant aquest temps i que us admiro», ha afegit la cantant alhora que els animava que disfrutessin de l’actuació. Per concloure el discurs, també ha volgut expressar el seu amor cap a ells: «¡Anem a petar-ho, us estimo a tots!».