ACTUALITAT BLAUGRANA

Rosalía estrena una versió de l’himne del Barça amb el seu «Motomami»

Rosalía estrena una versió de l’himne del Barça amb el seu «Motomami»

INSTAGRAM ROSALÍA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La cantant Rosalía ha estrenat aquest diumenge una versió de l’himne del FC Barcelona amb el seu «Motomami» molt sui generis, coincidint amb el partit que disputaran aquesta nit el Barça i el Reial Madrid, i ho ha fet mitjançant un vídeo al seu canal de la xarxa social TikTok.

@rosalia♬ so original – La Rosalia

Rosalía duu en el vídeo, difós al seu canal de TikTok, una samarreta blaugrana amb el logotip del seu últim àlbum, «Motomami», i a través dels comentaris a les xarxes socials, l’afició del Barça interpreta l’estrena d’aquesta particular versió de l’himne del club com una manera d’animar el FC Barcelona en el «clàssic» contra el Reial Madrid.

Notícies relacionades

Al vídeo, Rosalía s’atreveix a versionar l’himne del FC Barcelona però al so de «Motomami» i pronunciant únicament aquesta paraula al·lusiva al seu èxit discogràfic.

Es pot recordar que Spotify, com a part del patrocini del Barça, pot disposar de l’ús de la part de davant de la samarreta per promocionar un artista, i aquesta nit els jugadors del Barça portaran el logo de «Motomami».