Santo Domingo

‘Reviu’ en el seu propi funeral i es posa a menjar amb els seus familiars

  • Vídeo | Un avi xinès fingeix el seu funeral per divertir-se

  • Riley Keough revela durant el funeral de la seva mare, Lisa Marie Presley, que té una filla

  • Mor als 35 anys un rector d’Astúries en accident de trànsit quan anava al funeral d’un altre

‘Reviu’ en el seu propi funeral i es posa a menjar amb els seus familiars
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

 Julio Alberto Vinicio Pierre, un jove dominicà de 27 anys, va morir el febrer passat al barri de Cancino Adentro, a Santo Domingo. El jove va morir a l’hospital Francisco Moscoso Puello a causa de diferents problemes pulmonars i, una vegada confirmada la seva mort, la família va portar el mort al seu domicili per vetllar-lo i donar-li l’últim adeu.

La part sorprenent ve quan, segons expliquen els familiars, el jove es va aixecar del taüt i fins i tot es va posar a menjar al saló. Al principi, van sentir sorolls que procedien de dins del fèretre i, a l’acostar-s’hi, Julio Alberto es va aixecar i es va posar a menjar amb la resta de la família. Els presents fins i tot li van col·locar un mirall sota les fosses nasals per comprovar si s’entelava i van veure que encara respirava amb normalitat.

Tot i això, al cap d’uns minuts, Julio Alberto Vinicio Pierre ‘va tornar’ a morir davant dels presents, ja de manera definitiva, i aquests van decidir seguir amb el funeral.

Síndrome ‘post mortem’

Notícies relacionades

Els familiars del jove han denunciat el cas als mitjans de comunicació i han demanat explicacions al Ministeri de Salut Pública. Per la seva banda, el ministeri ha obert una investigació per descobrir què podria haver passat, tot i que tot apunta que es va produir una síndrome ‘post mortem’, que consisteix en la recuperació de signes vitals després de determinar-se la mort del pacient.

Respecte al fet que suposadament es va asseure a menjar, altres hipòtesis afirmen que es podria tractar d’un trauma per part dels familiars  o d’una informació falsa.

Temes:

Funeral