Intolerància

Mor una menor de 17 anys al·lèrgica a la llet després de prendre un cafè amb amics a Ciudad Real

«Era al·lèrgica a la lactosa i en la seva estona lliure prenent cafè amb uns amics es va produir la fatalitat que estava contaminat amb lactosa», assenyala la parròquia amb la qual col·laborava

Mor una menor de 17 anys al·lèrgica a la llet després de prendre un cafè amb amics a Ciudad Real

Pexels

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Una jove de 17 anys natural de Manzanares, que era al·lèrgica a la lactosa, ha mort aquest dimecres a l’uci després d’ingerir una beguda que –pel que sembla– contenia aquesta substància, tal com han confirmat la parròquia Asunción de Nuestra Señora de Campo de Criptana i l’Ajuntament de Manzanares.

La parròquia, a les seves xarxes socials, ha explicat que en la trobada ‘Crec’, celebrada diumenge passat, una de les voluntàries de Manzanares «va tenir un contratemps inesperat, per causes alienes a l’organització.»

«Era al·lèrgica a la lactosa i en la seva estona lliure prenent cafè amb uns amics es va produir la fatalitat que estava contaminat amb lactosa», assenyalen.

Després d’intervenir el 112, va ser traslladada a l’uci de l’hospital la Mancha Centro d’Alcázar de San Juan.

Condolences de l’ajuntament

Per la seva banda, l’Ajuntament de Manzanares ha expressat les seves condolences «per la mort de la jove Irene», i l’alcalde, Julián Nieva, ha traslladat el condol a la família en nom de la ciutadania de Manzanares.

«Un dia trist a Manzanares, l’ajuntament d’aquesta ciutat ha expressat les seves condolences per la mort de la jove Irene Jiménez, morta als 17 anys», ha expressat en un comunicat.

Notícies relacionades

«La consternació és molt gran a Manzanares», assenyala el consistori. L’institut Azuer, en el qual estudiava, i diferents associacions de les quals formava part o en les quals havia participat, com el cor de veus blanques de ‘Mansil-Nahar’ i l’agrupació de música i dansa ‘Manuel de Falla’, entre d’altres, han expressat en xarxes socials la seva tristesa «per un adeu tan inesperat i prematur».

El funeral es fa aquest dijous a les quatre de la tarda a l’església de l’Asunción de Manzanares.