Bufetada en directe

Chris Rock parla un any després sobre Will Smith: «No soc una víctima»

L’actor assegura que va rebre el cop «com el boxejador Manny Pacquiao»

Chris Rock parla un any després sobre Will Smith: «No soc una víctima»
2
Es llegeix en minuts

Gairebé un any després de la plantofada que va fer la volta al món i que quedarà per sempre en la història dels premis Oscar, Chris Rock ha parlat aquesta nit sobre el succés, en un monòleg en el qual ha fet durs acudits sobre Will Smith i la seva dona. A sobre d’un escenari i en els últims minuts d’un xou retransmès en directe per la plataforma Netflix, el còmic ha assegurat que no es considera una víctima malgrat el que va passar en aquells instants que van protagonitzar la gala dels Oscars del 2022.

«¿Et va fer mal? Encara em fa mal, tinc el cop sonant a l’orella, però no soc una víctima. Tu mai em veuràs a Oprah [Winfrey] o Gayl [King] plorant, mai passarà. Vaig rebre el cop com [el boxejador Manny] Pacquiao», ha apuntat. L’agressió de Smith a Rock va marcar per sempre la gala número 83 dels Oscars. Chris Rock va pujar a l’escenari del Teatre Dolby per presentar el premi al millor documental i va fer una broma sobre el cap rapat de Pinkett-Smith, que ha reconegut públicament que té alopècia, al comparar-la amb la tinenta O’Neil de la pel·lícula de Ridley Scott.

Notícies relacionades

Després que Pinkett-Smith tanqués breument els ulls en un gest d’enuig, el seu marit es va aixecar del seient i va pujar a l’escenari per clavar-li una bufetada a Rock. «Molta gent m’ha preguntat, ¿com és que no vas fer res aquella nit? Perquè tinc pares i em van ensenyar que no s’ha de barallar davant els blancs», ha afegit l’actor. Dels 70 minuts que dura l’actuació, que ha tingut lloc dissabte a la nit a Baltimore i que ha sigut part d’una gira que el còmic està fent per diverses ciutats, Rock n’ha dedicat els últims vuit a parlar contra l’actor i la seva dona.

Així, ha confessat que tota la vida ha estimat Smith i que «ha fet algunes pel·lícules genials», però que ara el que li agrada és veure «Emancipation» (un film d’Apple TV basat en la història real d’un esclau que s’escapa d’una plantació a Louisiana) «per veure com li peguen». L’agost passat es va saber, en una actuació similar a la d’ahir a la nit, que Rock va rebutjar una proposta que li va fer l’Acadèmia de Hollywood perquè presentés els Oscars d’aquest any, que se celebraran el 12 de març a Los Angeles. Tot i que fins ara Rock no havia parlat públicament de l’incident de manera directa, sí que ha inclòs alguns comentaris al·lusius en algunes de les funcions que ha protagonitzat durant els últims mesos

Temes:

Will Smith