Descobreix sis de les estrenes de cinema més esperats de 2023

Super Mario Bros, Guardians de la Galàxia Vol. 3, Aquaman i el Regne Perdut, Dune: Part Segona, Campeonex o Oppenheimer arribaran enguany a la gran pantalla

En Kinepolis de Splau podràs gaudir d'aquestes pel•lícules amb la tecnologia Laser ULTRA, una experiència única amb la millor qualitat en imatge i so

Descobreix sis de les estrenes de cinema més esperats de 2023

Disney +

5
Es llegeix en minuts
Pep Canals

Anar al cinema és una tradició que no hauria de perdre's mai. No hi ha res millor que gaudir de les últimes estrenes en la gran pantalla. No sols pel pla magistral, que ens pot salvar més d'un dia de quedar-nos a casa, també perquè la tecnologia de les sales de cinema ha evolucionat fins al punt de convertir l'experiència en quelcom únic.

L’any 2023 ve carregat d'estrenes molt esperades per a gaudir d'una bona sessió de cinema. I, sense cap dubte, serà l'any de les seqüeles. Guardians de la Galàxia ho farà amb el seu tercer volum, Aquaman i el Regne Perdut serà la pròxima pel·lícula de l'univers DC, la saga de Dune també aterrarà amb la seva segona part, Fast and Furious arribarà ja a la seva dècima i última entrega i Tom Cruise tornarà a posar-se en la pell de l’agent Ethan Hunt en la setena pel·lícula de Missió Impossible.

Així que aneu animant-vos i aprofiteu alguna d'aquestes oportunitats per a sortir de casa, menjar-vos unes bones crispetes, acomodar-vos en la butaca i gaudir d'alguna de les recomanacions que us donarem. Ah! i si vols viure una experiència magistral, acosteu-vos a Kinepolis FULL. Més endavant entendreu per què.

Sis estrenes de cinema pel 2023

1. Super Mario Bros: La pel·lícula



Els amants del popular joc de Nintendo la gaudiran segur. Mario i Luigi viatjaran a un nou món ocult per a salvar a la Princesa Peach de les mans del terrible Rei Browser. Com tota epopeia, els dos herois hauran d'enfrontar-se a un exèrcit de bolets animats i hauran de realitzar un camí ple d'obstacles per rutes de maons i castells.

Estrena: 7 d'abril del 2023

2. Guardians de la Galàxia Vol. 3



El tercer lliurament de Guardians de la Galàxia posarà punt final a la història dels herois més còmics de Marvel. Protagonitzada per Chris Pratt, Zoe Saldaña, Dave Bautista o Vin Dièsel, entre altres, en aquest lliurament els guardians han comprat Sapencial i hauran de defensar l'univers d'un nou vilà.

Estrena: 5 de maig de 2023

3. Oppenheimer



De l'aclamat director Christopher Nolan, aquest film protagonitzat per Cillian Murphy (Peaky Blinders) seguirà la història del científic conegut com a “pare de la bomba atòmica”, Robert Oppenheimer, que va participar de manera activa en el Projecte Manhattan.

Estrena: 21 de juliol de 2023

4. Campeonex



La seqüela de Campions, dirigida per Javier Fresser, reuneix de nou els entranyable Jesús Vidal, Gloria Ramos, Sergio Olmos, Jesús Lago, José de Lluna, Fran Fuentes, Alberto Nieto, Roberto Chinchilla i Stefan López. En aquesta nova aventura, l'equip de bàsquet format per persones amb diversitat funcional, s'enfrontaran a les exigències d'una nova disciplina: l'atletisme. Girs inesperats, moments entranyables i molts tocs d'humor assegurats.

Estrena: 18 d'agost de 2023

5. Dune: Part Dos


En aquest segon lliurament, el duc Paul Atreides s'unirà als Chani i els Fremen per a venjar-se dels conspiradors que van matar al seu pare i li van robar el feu, amb l'objectiu de retornar la pau al planeta Arrakis.

Estrena: 3 de novembre de 2023

6. Aquaman i el Regne Perdut

 


Jason Momoa tornarà a donar-li vida a Aquaman en la segona pel·lícula de la saga que es va estrenar en 2018. En aquesta pel·lícula l'heroi s'enfrontarà a Black Manta i haurà de forjar una aliança poc probable amb el seu germà, el rei Orm.

Estrena: 22 de desembre de 2023

Què és Laser ULTRA? El millor en imatge i so

Per als amants del cinema, l'experiència és fonamental. En els últims anys, la tecnologia de les sales ha evolucionat per a oferir als espectadors la millor projecció possible. A l'inici de l'article parlàvem de Kinepolis del centre comercial Splau de Cornellà i és el moment de revelar per què. 

El cinema del centre comercial de Cornellà compta a les seves sales, de manera exclusiva, amb la tecnologia Laser ULTRA, una combinació de la projecció làser en 4K i el sistema de so Dolby Atmos perquè gaudis d'aquestes estrenes amb la qualitat que es mereixen. Es tracta d'una experiència realment increïble, que als amants de la pantalla gran els fluixejarà. 

El primer que destaca del Laser ULTRA de Kinepolis és la qualitat de la imatge. El projector làser “Barco” es carrega d'un cop de ploma els parpellejos, punts o els colors apagats de les projeccions tradicionals. Té una capacitat de reproducció dels continguts en resolució 4K i fins a 60 fps, i li dona una major lluminositat, més gamma de colors i un millor contrast a les imatges. Els blancs són més blancs i els negres més foscos. Una imatge que et deixa bocabadat d'inici a fi. 

Però l'experiència no es queda aquí. El so és un altre dels prodigis de la tecnologia Laser ULTRA. Kinepolis utilitza Dolby Atmos, un sistema que pot utilitzar fins a un màxim de 64 canals, i que crea un so nítid i que rodeja al públic. Et ficaràs tant en la pel·lícula que no podràs ni escapar. Si encara no has viscut l'experiència, te la recomanem encaridament. 

Cinemes FULL de Splau és ara Kinepolis

El desembre de 2018, cinemes FULL del centre comercial Splau de Cornellà va ser adquirit per Kinepolis. El grup, que compta amb 10 complexos a Espanya, ha completat ja el canvi total de la marca per a oferir als clients de Cornellà tots els avantatges que ofereix i els seus avanços tecnològics, entre els quals destaca el Laser ULTRA. Amb aquesta adquisició, Kinepolis suma 28 sales i 2.686 butaques més. I no sols això, amb la incorporació de Cinemes FULL la marca comptarà amb el segon complex cinematogràfic més gran d'Espanya. 

L'arribada del canvi de marca a Kinepolis porta la renovació de les butaques prèmium dels socis, que continuaran gaudint de tots els avantatges que ja tenien i que a més comptaran amb la incorporació de nous avantatges del ‘Grup d'Amics’ de Kinepolis, com a invitacions a preestrenes i esdeveniments especials i descomptes a les botigues de dolços, begudes i crispetes. A més, els membres podran continuar gaudint dels mateixos preus, amb una tarifa plana de les entrades de cinema per 5,40 € de dilluns a dijous no festius.

Les sales Kinepolis del centre comercial Splau de Cornellà 

/ Cedida

 

El canvi més destacat serà, sens dubte, la incorporació en 6 de les seves sales de la tecnologia Laser ULTRA, una tecnologia exclusiva de Kinepolis que resulta de la combinació de la projecció Làser 4K i el so Atmos, millorant la qualitat de la imatge i fent-ho més sostenible.

Vols gaudir del cinema aquest 2023? Acosta't al centre comercial Splau i gaudeix de la millor imatge i so en Kinepolis. Pots comprar les entrades en Kinepolis.es.