Obituari

Mor Annie Wersching, actriu de ‘Timeless’ i del videojoc ‘The Last of Us’

2
Es llegeix en minuts

L’actriu Annie Wersching, coneguda per sèries de televisió com ‘24’ o ‘Timeless’, va morir a causa d’un càncer als 45 anys, dos anys després d’haver sigut diagnosticada.

La mort de l’actriu es va confirmar aquest diumenge després que pròxims a Wersching compartissin en les xarxes socials una campanya de finançament en línia per recolzar la seva família.

«(Wersching) Era una persona reservada per naturalesa i el diagnòstic la va fer encara més reservada. Volia protegir els seus fills, volia millorar per poder continuar treballant i sincerament, no en volia parlar. Volia viure la seva vida a la seva manera i estar amb la seva família», es llegeix en la descripció de la pàgina GoFundme.

La productora executiva de la sèrie ‘The Vampire Diaries’, Julie Plec –en què Wersching va tenir un paper–, va compartir la campanya a Twitter i va lamentar la mort de l’actriu: «Descansa en pau Annie, ets una ànima meravellosa», va escriure.

En un comunicat recollit per mitjans locals l’actor Stephen Full, marit de Wersching, va expressar el seu sentiment per la pèrdua: «Avui hi ha un forat cavernós en l’ànima d’aquesta família. Però ella ens va deixar les eines per omplir-lo», va apuntar.

Full també va assegurar que Wersching li va ensenyar a buscar «l’aventura» en la vida i que la perseguiria amb els seus fills, «els dos veritables amors de la seva vida».

Wersching va néixer a Saint Louis, Missouri (EUA) el 1977, es va graduar com a llicenciada en belles arts i va començar la seva carrera en el programa ‘Star Trek: Enterprise’.

Notícies relacionades

La carrera de l’actriu va ser més àmplia en l’àmbit televisiu al formar part de sèries com ‘Runaways’, ‘The Vampire Diaries’, ‘Bosch’, ‘General Hospital’, entre altres.

Wersching va ser diagnosticada de càncer el 2020, però això no li va impedir formar part de programes com ‘The Rookie’, ‘Star Treck: Picard’, on va donar vida a la reina Borg, o al personatge de Tess, la seva veu, al videojoc ‘The Last of Us’