Mort a Los Angeles

Mor el cantant Jake Flint als 37 anys i al cap de poques hores de casar-se

  • Mor Loretta Lynn, icona de la música country

Mor el cantant Jake Flint als 37 anys i al cap de poques hores de casar-se

Jake Flint Music

1
Es llegeix en minuts
EFE

El cantant nord-americà de música country Jake Flint ha mort als 37 anys de manera inesperada, tot just unes hores després d’haver-se casat, segons han informat aquest dimecres mitjans de comunicació de Los Angeles (els Estats Units).

Encara no s’han determinat les causes de la mort de Flint, que ha mort aquest diumenge mentre dormia, poques hores després d’haver celebrat el seu casament, segons ha confirmat el seu mànager Clif Doyal.

«No era només un client, era un estimat amic i un tipus súper agradable», ha dit Doyal al mig ‘The Oklahoman’.

«Era una persona sociable i tenia un increïble sentit de l’humor. Va fer riure a tothom i els va fer sentir benvinguts. Va ser un ambaixador de l’Oklahoma Red Dirt», un gènere musical creat a l’estat en el qual Flint va néixer i es va criar, ha afegit l’exrepresentant. Dimarts passat, la viuda de Flint, Brenda, va compartir un comunicat molt emotiu al seu perfil de Facebook.

«Hauríem d’estar revisant les fotos del casament però, en canvi, he de triar la roba per enterrar el meu marit», ha escrit. «La gent no està destinada a sentir tant dolor. El meu cor se n’ha anat i realment necessito que torni. No puc suportar-ho gaire més. El necessito aquí», ha afegit.

El també músic Mike Hosty, que va actuar dissabte al casament del cantant i compositor, ha recordat que Flint tenia «un gran cor». I l’exmànager i amiga de Flint, Brenda Cline, també ha volgut retre un homenatge al difunt cantant: ha assenyalat que «l’estimava com un fill», mentre anunciava a les xarxes socials que va morir quan es disposava a emprendre nous projectes.

Notícies relacionades

«Estàvem a punt d’embarcar-nos en un negoci junts després que ell i la Brenda es casessin, la qual cosa va ser ahir [el dissabte 26 de novembre]. Sí, ahir. Jake té un milió d’amics i no estic segura de com afrontaran ells aquesta tràgica pèrdua», ha explicat.

Flint va llançar quatre àlbums d’estudi en la seva carrera, començant amb el seu disc de 2016 ‘I’m Not OK’. També va ser nomenat artista emergent de l’any als We Are Tulsa Music Awards el 2018, segons Entertainment Weekly.