Així serà el concert benèfic de Nadal de l'Escolania de Montserrat que oferirà El Palace Barcelona

En finalitzar l'esdeveniment l'hotel cinc estrelles oferirà un còctel amb moltes delícies gastronòmiques

Els beneficis d'aquesta acció es donaran a Casa Guadalupe i Mission Education, dues ONG que treballen pel benestar dels menors desfavorits

L’Escolania de Montserrat actuarà el 21 de desembre a la Sala Gran Via del Palace Barcelona

L’Escolania de Montserrat actuarà el 21 de desembre a la Sala Gran Via del Palace Barcelona / Cedida

2
Es llegeix en minuts
Pep Canals

L'Escolania de Montserrat és un dels cors litúrgics més antics d'Europa. Les veus de les seves més de 50 nens són un dels sons més especials que existeixen i, des d'almenys el segle XIII, s'han convertit en una de les principals atraccions del Santuari de Montserrat. I, aquest Nadal, El Palace Barcelona portarà aquestes angelicals veus a Barcelona.

El cinc estrelles més antic de la ciutat comtal oferirà el pròxim 21 de desembre, a les 20 h, un concert benèfic de l'Escolania de Montserrat en la mítica Sala Gran Via, un dels espais més coneguts de l'hotel.

Aquest esdeveniment, que conjugarà a la perfecció el gaudi de les celebracions nadalenques amb una fi totalment solidària, també oferirà un còctel després de l'actuació en la qual els assistents podran gaudir de la gastronomia en una vetllada única.

Vols escoltar l'Escolania de Montserrat a Barcelona? Continua llegint!

Com serà el concert de l'Escolania de Montserrat en El Palace Barcelona?

L'Escolania de Montserrat ofereix una experiència molt especial a qui té l'honor de sentir les veus blanques dels seus escolanets. El concert que oferirà El Palace Barcelona delectarà als assistents amb un repertori de cançons tradicionals catalanes i de temàtica nadalenca, sota la direcció de Llorenç Castelló i Vicenç Prunés al piano.

L'Escolania de Montserrat és un dels cors litúrgics més antics d'Europa



/ Cedida

La durada serà d'una hora i mitja, i es dividirà en dos actes en els quals es podrà escoltar temes com “Nigra Sum” de Pau Casals,”Ocell María” de Franz Schubert o el “Angelus ad Pastors” de P. Narcís Casanoves. També destaquen tres ‘nadales’ catalanes com “El Nostre Nadal” de Francesc Civil, entre altres.

Còctel gastronòmic en el ‘hall’ del Palace Barcelona

La millor manera de rematar un esdeveniment amb bona música és amb una experiència gastronòmica deliciosa. En aquest sentit, El Palace Barcelona ha organitzat un còctel posterior en el qual els assistents podran provar diferents ‘delicatessen’ i degustar una suculenta selecció de vins, cervesa i refrescos.

Entre els plats destaquen les Crudités en paper d'arròs amb salsa de cacauets, la Quallada de foie-gras, la mousse de formatge i avellanes, el Brioix de tàrtar de boví i rovell d’ou curat, el Tataki de salmó, ponzu i sèsam, l'Hamburguesa de cranc en pa de brioix, el Tac de galta al vi ranci o la Quiche d’allets i gambes, entre altres.

Els beneficis es donaran a dues ONG

Les entrades per a assistir a aquest esdeveniment benèfic organitzat per El Palace Barcelona tindran un cost de 150 euros i tots els beneficis es donaran a dues ONG:

  1. Casa Guadalupe. Aquesta entitat, situada a Sabadell i Terrassa, acull dones embarassades en risc d'exclusió social, de qualsevol ètnia, religió i condició social, que sofreixen una situació precària que els dificulta l'embaràs.

  2. Mission Education. Aquesta ONG treballa en diferents projectes educatius al Líban, país que viu una greu crisi econòmica des de fa uns anys, amb l'objectiu de facilitar l'accés a una educació d'alta qualitat a nens en risc d'exclusió social. Treballa en tot el territori libanès, encara que amb focus en les zones rurals, i ofereix recursos a les famílies i als docents.

Com aconseguir les entrades?

-Escrivint directament al palace@hotelpalacebarcelona.com

-Telefonant al 935 101 130

-O en la recepció del Palace Barcelona