A la plaça Francesc Macià

‘The crown’ reprèn el rodatge a Barcelona

Netflix torna a instal·lar els elements que converteixen en un bulevard parisenc una de les avingudes de la capital catalana

1
Es llegeix en minuts
Inés Álvarez
Inés Álvarez

Periodista

Especialista en programes de televisió i sèries

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Netflix ha reprès el rodatge de la nova temporada de la sèrie ‘The crown’, que havia cancel·lat el 9 de setembre al produir-se un dia abans la mort d’Isabel II, als 96 anys. De fet, no es va arribar a iniciar, perquè igual que es van instal·lar els decorats es va procedir a desmuntar-los després d’anunciar-se el decés. No obstant, si bé al setembre eren els Jardinets de Gràcia, zona enjardinada al final del passeig de Gràcia, on s’havia recreat un bulevard de París, amb els seus pasquins anunciant espectacles de la nit parisenca entre d’altres, aquest divendres s’estan muntant els decorats a la plaça de Francesc Macià, cantonada amb Pau Casals, on es mantindran fins diumenge.

Notícies relacionades

Precisament, dijous Netflix oferia el primer tràiler de la cinquena temporada de l’aclamada sèrie britànica creada per Peter Morgan el 2016, que podria estrenar-se al novembre. En aquests nous capítols apareix la família reial totalment sumida en el caos, ja que s’abordarà la dura entrevista que una empoderada princesa Diana va oferir a ‘Panorama’, en la qual revelava els moments més complicats del seu matrimoni amb l’ara rei Carles.

També es recrearà l’assumpte de l’incendi del castell de Windsor, així com altres moments de tensió viscuts per la família reial més mirada amb lupa de les que actualment regnen a Europa. I l’única que ha donat lloc a una ficció, una cosa que, com evidenciaven aquest dijous a Serielizados Javier Olivares i Pilar Eyre, productor i autora del llibre ‘Yo, Rey’, en què es basaria la sèrie sobre Joan Carles I, per ara no resulta possible al nostre país.

Temes:

Netflix