Canvi d’opinió

L’Ateneu Barcelonès i l’Escola d’Escriptura s’asseuen a dialogar

Ni la presidenta de l’Ateneu Isona Passola ni el director de l’Escola Pau Pérez formen part del grup de treball

L’Ateneu Barcelonès i l’Escola d’Escriptura s’asseuen a dialogar

ZOWY VOETEN

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La junta directiva de l’Ateneu Barcelonès i les treballadores i treballadors de l’Escola d’Escriptura han expressat en un comunicat la seva voluntat de diàleg. L’han emès aquest divendres a la tarda, després de la primera reunió mantinguda des que es fessin públiques les seves desavinences.

En la nota, assenyalen: «La junta directiva de l’Ateneu Barcelonés i les treballadores i els treballadors de l’Escola d’Escriptura expressen la seva voluntat de posar fi a manifestacions de discrepàncies i iniciar una nova etapa d’estreta col·laboració, en interès dels socis i sòcies, dels treballadors i treballadores de l’Escola, del nostre alumnat i de l’Ateneu Barcelonès».

Notícies relacionades

Tots dos esperen «trobar solucions al conflicte obert». Després de la tensa reunió informativa per als socis de l’Ateneu de dilluns passat, la junta directiva i les treballadores i treballadors de l’EE han acordat l’inici d’un període de diàleg que necessàriament ha d’acabar en un nou marc que planifiqui la relació entre l’Escola i la junta directiva de l’Ateneu.

Sense Passola ni Pérez

Isona Passola, la qüestionada presidenta de la històrica associació cultural, no està en el grup de treball ni tampoc hi és Pau Pérez, el director de l’EE, que va rebatre els arguments presentats per Passola en la reunió informativa de dilluns passat. Un grup paritari s’encarregarà de les negociacions. Mentrestant, segueix en marxa el procés dels treballadors i treballadores de l’EE per constituir un comitè professional a través del Grup Promotor. Calculen tenir-lo a punt a principis de desembre.