Festival

El Medusa Festival es cancel·la definitivament després de la mort d’un jove

La Guàrdia Civil investiga les causes de l’accident que ha provocat la mort d’un jove i desenes de ferits

1
Es llegeix en minuts

El Medusa Festival es cancel·la definitivament, segons ha pogut confirmar aquest diari amb fonts de tota solvència. La mort d’un jove de 22 anys després de ser colpejat per una gran estructura del festival, que es va esfondrar com a conseqüència del vent al recinte de Cullera (València) la matinada passada, ha portat l’organització i les autoritats a reunir-se per analitzar la viabilitat de mantenir la celebració.

Notícies relacionades

És la tercera ocasió que cancel·len el Medusa Festival. La crisi sanitària de coronavirus va obligar a cancel·lar les dues ocasions anteriors, 2020 i 2021. En l’edició de 2022, la tragèdia ha sigut la culpable. La notícia avançada per Levante-EMV, mitjà del grup Prensa Ibérica a què també pertany aquest diari, de la mort d’un jove de 22 anys que ha sigut colpejat per una gran estructura metàl·lica, que componia un enorme arc d’accés al recinte, ha obligat a aturar la festa de tornada postpandèmia.

S’espera que en els pròxims minuts es faci oficial l’anunci a través de les vies de comunicació del festival: enviament de correus als assistents i xarxes socials, on més immediatesa té l’esdeveniment entre els assistents.