Es va estavellar a gran velocitat

L’actriu Anne Heche, en coma després del violent accident de trànsit

La intèrpret, de 53 anys, pateix una «important» lesió pulmonar i requereix respiració assistida

L’actriu Anne Heche, en coma després del violent accident de trànsit

VALERIE MACON / AFP

2
Es llegeix en minuts
EFE

L’actriu Anne Heche va entrar en coma i el seu estat de salut és «extremament crític» després del violent accident de trànsit en què es va veure involucrada fa tres dies a Los Angeles, va informar el seu representant en un comunicat difós aquest dilluns la premsa especialitzada a Hollywood.

«Està en coma i no ha recuperat la consciència des de poc després de l’accident», va afirmar el portaveu de la intèrpret de 53 anys que pateix una «important» lesió pulmonar i requereix respiració assistida en aquests moments.

Heche es troba a l’hospital des de divendres, quan es va estavellar a gran velocitat amb el seu Mini Cooper blau a la zona de Mar Vista (Los Angeles, EUA) i el vehicle va acabar envoltat en flames.

El cotxe que conduïa Heche anava a tanta velocitat que va sortir de la carretera i va cremar al xocar contra l’immoble, fet que va provocar greus cremades a l’actriu.

Complicacions

Si el representant de Heche comunicava dissabte que es trobava «estable», la situació s’ha complicat en les últimes hores mentre la família demana als seus seguidors que resin per ella.

Fins a 59 bombers van treballar per treure-la de la runa i portar-la a un hospital pròxim en un operatiu que es va allargar 65 minuts i que ha sigut qüestionat per demorar-se una hora més fins a arribar al lloc de l’incident.

Heche va poder comunicar-se amb dificultats en el moment del seu rescat, però va perdre el coneixement poc després i no ha tornat a cobrar la consciència.

Conducció temerària

Les condicions en les quals Heche va pujar al volant del seu vehicle també han sigut motiu d’intenses polèmiques en les últimes hores, després que fos gravada conduint de manera temerària i erràtica abans de col·lidir.

De fet, es va veure implicada en un altre incident de circulació menor tan sols unes illes abans de tenir l’accident.

El Departament de Policia de Los Angeles va prendre mostres a Heche i continua investigant si conduïa sota els efectes de l’alcohol.

Notícies relacionades

Heche, que va mantenir sonades relacions amb l’actriu Ellen DeGeneres i l’actor James Tupper, va saltar a la fama a finals de la dècada dels 80 amb el seu retrat de Vicky Hudson i Marley Love a la telenovel·la «Another World».

Es va consolidar a Hollywood amb les pel·lícules «Donnie Brasco» (1997), «Volcano» (1997) i «I Know What You Did Last Summer» (1997).